E2y

Hoe om te gaan met het zijn in de gevangenis

Heb je tv-programma's keek als "Oz" en "Gevangenis Break"

Heb je tv-programma's keek als "Oz" en "Gevangenis Break"? Was je gefascineerd door de film "Shawshank Redemption", "European History X", of zelfs "The New Kid"? Nou, je bent niet de enige, want met uitzondering van 'The New Kid ", zullen deze shows en films binnenkort grote kunstwerken. Maar laat je niet misleiden door te denken dat het leven in de gevangenis is op geen enkele manier onderhoudend of vervullen. Het is niet. Uw dagen worden gevuld met niets anders dan eenzaamheid en verveling. Natuurlijk, de gevaren daar ook.

De wereld binnen de muren van een gevangenis is een zeer gevaarlijke wereld. Het is ook heel moeilijk om te gaan met de verveling en eenzaamheid. Met deze korte handleiding over hoe om te gaan met het zijn in de gevangenis, kunnen we in staat om u te helpen omgaan met het.

  1. Denk na over waarom je daar bent. Terwijl u in de gevangenis, je hebt veel tijd om na te denken. Denk na over waarom je daar bent. Je bent er voor een reden - misschien onschuldig of niet, maar nemen deze gelegenheid om na te denken over wat je kon beter of anders hebben gedaan om te voorkomen dat waar je nu bent.
  2. Leer om spelletjes te spelen. Games kunnen helpen bezetten je geest. Speelkaarten is een goede manier om je tijd te verliezen in het gewricht. Leer om solitaire te spelen. Als je een vriend binnen, dan kunt u ook spellen zoals schaken, schoppen, craps of een potje basketbal te spelen.
  3. Krijg een gevangenis baan. De gevangenis job zal u helpen zich productief. Een deel van wat je verliest in de gevangenis is het gevoel van doel. Een job kan je dat gevoel.
  4. Lezen. Alle gevangenissen hebben bibliotheken - ten volle gebruik van te maken. Dit is een goede manier om jezelf te verrijken. Met lezen, kunt u toevoegen aan uw vaardigheden om u te helpen een productief lid van de maatschappij. Neem correspondentiecursussen je een toekomst buiten de gevangenis te geven. Lezen is ook een goede manier om de grenzen van de muren ontsnappen. Met behulp van je verbeelding, vervoeren jezelf uit de gevangenis, ook al is het maar voor een korte tijd.
  5. Oefenen. Te werken en de opbouw van spieren is een goede manier om tijd te doden. Het bouwt ook een beeld dat je niet zwak. Uw beeld is wat houdt je uit steeds iemand anders zijn vriendin. Als je fysiek fit, heb je een grotere kans jezelf te verdedigen.
  6. Socialiseren op de juiste manier. U wilt afstand van mensen te behouden zonder te kijken bang. Afstand betekent dat je gewoon wilt uw tijd te dienen en worden met rust gelaten. Mensen respecteren dat. Vermijd gevangenis faux pas, zoals het klikken en steeds iemand anders trut. In het geval dat iemand doet je aanvallen, bescherm jezelf. Als u nodig hebt om te staken eerst, doe het. En niet terug naar beneden. U zou kunnen worden geslagen, maar uw verblijf in de gevangenis zal een hel zijn.

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop je kunt omgaan met het leven in de gevangenis

Hoe om te gaan met het zijn in de gevangenis. Denk na over waarom je daar bent.
Hoe om te gaan met het zijn in de gevangenis. Denk na over waarom je daar bent.

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop je kunt omgaan met het leven in de gevangenis. Als je niet een levenslange straf hebt, gebruik dat als motivatie. Naarmate de tijd verstrijkt, zal je dichter en dichter bij tijd doorbrengen op de buitenkant.