E2y

Hoe om te beslissen over een chinchilla

Chinchilla's zijn lief en schattig kleine huisdieren die kunnen worden getraind om te socialiseren met mensen en andere huisdieren. Ze zijn exotisch en nachtdieren die relatief weinig onderhoud. Echter, om te zorgen voor een chinchilla goed, moet u ervoor zorgen dat hun specifieke behoeften wordt voldaan. Chinchilla's zijn gevoelige dieren die zullen vereisen verschillende levensomstandigheden voor geluk en gezondheid te waarborgen. Er zijn verschillende dingen om te weten of u overweegt het krijgen van die schattige chinchilla in het venster.

  1. Het klimaat. Chinchilla's zijn afkomstig uit Zuid-Afrika waar de temperatuur variëren 65 tot 80 graden. Als u van plan op het nemen van de verantwoordelijkheid van het verhogen van een schattig en harige chinchilla, dan moet u de warmte van hetzelfde bereik in zijn potentieel woonkamer.
  2. Het woongedeelte. Afgezien van het klimaat, moet u een goede locatie waar uw chinchilla zal wonen Een goede locatie is een familie kamer of den, omdat je wilt voortdurend socialiseren met uw huisdier te selecteren. Een chinchilla houdt van interactie, dus zorg ervoor dat hij het voortdurend krijgt. Plaats hem in een gebied waar sprake is van een veel voetgangers. Hier krijg je een grote kooi met beddengoed en plaats deze op de gewenste plaats.
  3. De houding. Een ander ding om rekening te houden is de houding van de chinchilla. Ze zijn zeer gevoelig en gezellig. U moet wijzen dagelijks tijd om te communiceren en met uw huisdier te spelen. Een uur per dag moeten volstaan. Omdat chinchilla's zijn aanhankelijk en liefdevol, moet u teder zorg voor het en spreek het als een baby. In feite, de zorg voor een chinchilla is vergelijkbaar met de zorg voor een baby. Aangezien het overdreven gevoelig, is het belangrijk om niet te schelden hem. Als je dat doet, ontwikkel je zijn anti-sociale houding die zal leiden tot bijten en eenzaamheid.
  4. De verveling. Chinchilla's kan behoorlijk verveeld en schichtig. Om dit te voorkomen, moet u wijzen een ruimte waar je laat hem vrij om rond te zwerven voor ongeveer een uur per dag. Zorg ervoor dat de ruimte voor te bereiden op de rommel kan maken. Chinchilla's zal kijken voor draden en kabels kan dus kauwen zorg ervoor om weg te stoppen deze veilig als je hem eruit te laten. Het is belangrijk om hem in de kamer. Sluit de deuren om te voorkomen dat hij rondzwerven.
  5. De kosten. Omdat chinchilla's zijn exotische huisdieren, wees bereid om een goede hoeveelheid deeg te besteden aan een te verwerven. De prijsklasse voor een chinchilla is ongeveer 115€ -150€.
  6. De accessoires. Afgezien van de kooi, beddengoed en eten, zal je wilt uitgeven aan een aantal accessoires om hem meer thuis voelen en energiek. Een must-have accessoire is een stofbad. Dit is een cilinder geregen met speciale stof die een bad zal bieden aan uw huisdier tijdens het hardlopen stationair rond. Dit zal plezier en beweging voor de chinchilla als goed.
Hoe om te beslissen over een chinchilla. Het klimaat.
Hoe om te beslissen over een chinchilla. Het klimaat.

Dit zijn slechts enkele van de feiten die u moet weten over het nemen van een chinchilla voor een huisdier. Als u niet klaar voor de verantwoordelijkheid of niet beschikt over een plaats op voorbereid, kies dan niet een kopen. Als je dat doet aankoop, zorg ervoor dat u alleen een te krijgen. Als je meerdere chinchilla's, zorg ervoor dat u twee vrouwtjes te krijgen. Chinchilla's stuurman en reproduceren als konijnen en mannen niet met elkaar opschieten.