E2y

Hoe om legaal te jagen coyote

Sinds 1981 is er slechts een gerapporteerd coyote aanval die een mens dodelijk ongeval, het leven van Kelly Keen uit Glendale, Californië beweerde. Als zodanig, coyote jacht is noch over een mens versus coyote rage is ook niet over de eindeloze Wile E. Coyote versus de snelle Roadrunner achtervolging. Coyote jacht wordt gemaakt populair door menselijk ingrijpen in het houden van het evenwicht van de natuur, en natuurlijk, de jager plezier dat onvermijdelijk gepaard gaat.

Gelukkig voor de coyote

Hoe om legaal te jagen coyote. Hunter oranje of fluorescerend oranje-gekleurde pakken helpen verhogen jagers zicht op een misbaksels te voorkomen.
Hoe om legaal te jagen coyote. Hunter oranje of fluorescerend oranje-gekleurde pakken helpen verhogen jagers zicht op een misbaksels te voorkomen.

Gelukkig voor de coyote, ook wel bekend als de Europese jakhals of de prairie wolf of wetenschappelijk de Canis latrans, jagers kan niet zomaar rambo zich in het bos en schiet alles wat vacht huid zoogdier ze zien. Coyote jacht wordt nu geregeld door verschillende nationale overheden in de VS om de populatie van deze soort te behouden. Jagers moeten bepaalde staat opgelegde coyote jagen regels te volgen. In Arkansas, bijvoorbeeld, moet een jager zorgen voor een jachtvergunning die kunnen worden gekocht van sportartikelen of jagen benodigdheden winkels, van de Arkansas Game en Visserij Commissie (AGFC), per telefoon of online. Prijzen van verschillende licenties variëren van 10€ tot 225€ afhankelijk van het type van de aangevraagde vergunning. In Nebraska, jagers zo jong als 12 jaar komen in aanmerking om te jagen, terwijl vergezeld door een volwassene.

Als een coyote jager

Als een coyote jager, moet u beschikken over de neus voor seizoenen verklaard door bepaalde staten die het meest waarschijnlijk een probleem met een stijging van de coyote populatie. Deze jachtseizoenen krijgen een ingestelde tijd-frame voor jagers om legaal jagen. Er zijn ook tag limieten of het maximum aantal jacht doodt opgelegd om de populatie van coyotes controleren. Een zeer nuttige online bron van informatie over jachtgebieden wildlifelicenses.com . Kies gewoon de staat waar u bent uit de dropdown menu en het zal automatisch u naar de juiste pagina voor uw jachtvergunning behoeften.

Er zijn fundamentele dingen te overwegen voordat u eropuit trekt in een juridische coyote jachtseizoen, zoals:

  1. Neem altijd uw jacht en wapen vergunning. Dit helpt reguleren de jagers die deelnemen aan de jacht en bij vergunning een wapen, om vuurkracht reguleren in het veld.
  2. Hunter oranje of fluorescerend oranje-gekleurde pakken helpen verhogen jagers zicht op een misbaksels te voorkomen. Er zijn verschillende gedocumenteerde gevallen van jagers om ernstig gewond en gedood in worden verward als onderdeel van de natuur als gevolg van het niet dragen van de voorgeschreven jacht pakken. Dit geldt niet voor de jagers uit New York, omdat de New York State Department of Environmental Conservation is niet het voorschrijven van jager oranje past bij de jagers.
  3. Veiligheid tijdens de jacht is de hoogste prioriteit. Immers, coyotes zijn geen volgzaam soort. Jagers moeten dragen voor veiligheid, een EHBO-kit, zaklampen, voedsel en andere makkelijk te overleven items mee te nemen.

Of een jager is in het voor het geld, zoals in het geval van trofeejacht waar jagers verkopen slagtanden, huiden, en lichaamsdelen tot musea of particuliere entiteiten, of in het voor de spanning en opwinding, juridische coyote jacht is ook een middel om het evenwicht van de natuur in termen van het houden van hun bevolking op beheersbaar niveau. Het is voor de veiligheid van hun kleinere prooi, die vee en zelfs onze kinderen omvat.