E2y

Hoe om herten feeders kopen

Eerst beginnen door te beslissen wat voor soort feeder je wilt. Er zijn een paar keuzes van automatische herten feeders. Er zijn vrijstaande en opknoping herten feeders of u kunt zelfs uw eigen te bouwen. Met elke je veel kijkt naar de wetten in uw regio om ervoor te zorgen dat het voeden herten legaal is en zich houden aan het lokken wetten. Ook kijken naar de andere soorten van wilde dieren u geïnteresseerd in het aantrekken van het gebied zou zijn.

Nu laten we praten over elk type van feeder in iets meer detail. Vrijstaande feeders zijn waarschijnlijk de meest populaire vorm van feeder. Bij aankoop, zal er een aantal monteren vereist, maar in het algemeen, zijn ze klaar om te gaan naar het bos of veld na het beslag wordt opgeladen. Met vrijstaand feeders, zijn wasberen zijn bekend om de benen te klimmen en zichzelf te helpen om de herten voer. Dit is iets om te overwegen wanneer besloten wat voor soort dieren die je wilt aantrekken. Opknoping feeders nodig iets aan worden opgehangen. Ze waren geweldig voor beboste gebieden, waar ze kunnen worden opgehangen aan bomen. Je zou ook kunnen bouwen aan een platform om de feeder de hand uit. Wasberen niet de moeite opknoping feeders zo slecht als vrijstaande feeders, maar ze zullen toch moeten eten het voedsel van de grond. Zowel opknoping en vrijstaande feeders zal volledig automatisch, gewoon ad-feed, set timers, en kijken naar de herten en wilde dieren te eten. Zelfgemaakte feeders zijn doorgaans niet zo high-tech maar zwaartekracht gevoede herten feeders. Zelfgemaakte feeders kunnen worden gemaakt van PVC-pijp.

Vervolgens, winkel rond

Vervolgens, winkel rond. Afhankelijk van uw financiën, kunt u om te winkelen rond om de beste koopjes te vinden. Controleer ook materiaal te zien hoeveel een zelfgemaakte herten feeder zou kosten als je hebt besloten om die route te gaan. Bij het winkelen rond, kijk naar het vermogen van de feeder. In gedachten te houden hoe vaak u zal hebben om een reis te maken tot opnieuw vullen van de feeder. Ik zou aanraden het kopen van de grootste feeder je kon. Dit zou zo veel menselijke geur te houden van het gebied en het aantrekken van meer herten en wilde dieren.

Tot slot, installeer je herten feeder

Tot slot, installeer je herten feeder. Plaats uw herten feeder in een zeer reisde plaats. Controleer herten paden om te zien waar de herten verhuizen naar en controleer wrijft en kladjes om ervoor te zorgen dat er geld in het gebied. Als afsluiting van uw herten feeder, plaats een hert camera dicht bij de check hoeveel herten of wilde dieren in het gebied, de grootte van de dollar en doet, en gewei ontwikkeling controleren.

Hoe om herten feeders kopen. Eerst beginnen door te beslissen wat voor soort feeder je wilt.
Hoe om herten feeders kopen. Eerst beginnen door te beslissen wat voor soort feeder je wilt.

Het succes van een hert feeder wordt bepaald door het voer dat u in uw herten feeder en waar u uw herten feeder. Wees niet ontmoedigd als er niet te veel foto's of te veel herten. Veel plezier het plaatsen van uw feeder en creatief om het grote geld te vangen.