E2y

Hoe om dieren te vinden voor adoptie

Duizenden dieren belanden in asielen jaarlijks

Duizenden dieren belanden in asielen jaarlijks. De meeste die eindigen in komen uit huizen van misbruik huisdiereigenaren schuilplaatsen. Deze geredde huisdieren worden dan opgemaakt voor adoptie in de hoop dat volgende huis het dier geschikt is en verzorgende zal zijn. Een uitgebreide screening van de potentiële adopters wordt gedaan door het dierenasiel personeel om ervoor te zorgen dat het dier is een perfecte match voor de adoptant. Als u op zoek bent naar een dier te nemen, probeer dan deze eenvoudige stappen en beginnen met het helpen in de inspanning om dieren in nood te redden.

  • Een oproep aan alle dierenasielen in uw gebied. Elk dierenasiel heeft een ander proces van screening van een potentiële adopter. Het maken van een oproep aan elk van de schuilplaatsen in uw regio zal u helpen alle noodzakelijke eisen en papieren te bereiden als die er zijn.
  • Overwegen een dier uit een huisdier te redden groep. Dieren in asielen vaak problematische eigenschappen die een gevolg is van te hebben gehad met misbruik eigenaren zijn vertonen. Het voordeel van de goedkeuring van een dier uit een rescue groep is dat zij de follow-up diensten aan nieuwe eigenaren. Als er een probleem is met uw nieuwe huisdier, dan is een terugkeer of vervanging kan worden geregeld. Dit is om ervoor te zorgen dat alle dieren en hun toekomstige eigenaren zijn de best mogelijke match.
  • Bereid de nodige huisdier adoptie vergoedingen. Meeste shelters die serieus zijn in hun huisdierenredding advocacies rekenen minimale kosten. Deze gaan meestal naar veterinaire zorg en kunnen onder de sterilisatie of castratie van het dier, hondsdolheid of hondenziekte vaccinatie.
  • Maak uw huis een warme en verzorgende plek voor uw goedgekeurde huisdier. Houd in gedachten dat deze dieren ging door een moeilijke tijd met hun vorige eigenaars. Dus misschien wil je jezelf voorbereiden op de mogelijkheid dat de eerste paar weken hobbelige voor u en uw nieuwe huisdier zal zijn. Een paar krassen en bijtwonden op de muren en op de bank kan gebeuren. Maar blijven stevig maar zacht mogelijk om het vertrouwen van het dier te verkrijgen.
Hoe om dieren te vinden voor adoptie. Een oproep aan alle dierenasielen in uw gebied.
Hoe om dieren te vinden voor adoptie. Een oproep aan alle dierenasielen in uw gebied.

Individuen die ervoor kiezen om dergelijke goede doelen te ondersteunen, zoals de aanneming van dieren helpen de wereld van wreedheid en onrechtvaardige behandeling van dieren te bevrijden. Niet alleen zal dit soort act bekeken worden met respect door voorvechters van dierenrechten, maar met liefde en zorg worden beloond door uw geadopteerde dieren vriend ook.