E2y

Hoe om dieren te observeren in de wildernis

Dieren in het wild levende zijn meestal bang van de mens

Dieren in het wild levende zijn meestal bang voor de mens. Dit is de reden waarom dieren blijven liever en bewonen de diepere lagen van de woestijn. Als beroemdheden, alle wilde dieren de voorkeur aan een bepaald niveau van privacy te hebben. Dieren bereiken dit tot op zekere hoogte in de woestijn als mensen nog niet hebben verwoest het. Echter, mensen zijn heel nieuwsgierig en geïnteresseerd in dieren. Deze nieuwsgierigheid leidt ons willen dieren in hun natuurlijke habitat te observeren zonder te storen of afleidende hen. Met een dier scherp gevoel voor detectie, kamperen in de wildernis om ze te zien kan moeilijk zijn. Er zijn manieren om dit probleem, dat zal u toelaten om de voyeur die u bent te omzeilen.

Hoe om dieren te observeren in de wildernis. Probeer de alternatieven.
Hoe om dieren te observeren in de wildernis. Probeer de alternatieven.
  1. Kies een plek. Omdat je hebt besloten om een specifiek dier in de uitsparingen van de woestijn observeren om te zien wat ze doen als niemand kijkt, moet u bepalen waar u het opzetten van jezelf. Kies een plek waar je zicht niet wordt belemmerd in elke richting. Plaatse moeten relatief dicht bij het hoofdpad maar niet te ver om veiligheidsredenen. Zorg ervoor dat u een plek of gebied om te zien dat mensen niet frequent te kiezen. Dieren zullen wegblijven van plaats waar menselijk ingrijpen is regelmatig en frequent. Vergeet niet om te voorkomen dat die door of wandelen langs de gebieden die u van plan bent om te observeren. Als er een goede en stabiele boom je kunt klimmen en het opzetten van een blinde op, genoegen nemen met die plek in plaats daarvan als het kan u met een geweldig uitzicht in alle richtingen.
  2. Bereid de spot. Als je eenmaal de plek hebt gekozen, is het tijd om te beginnen voorbereiden om te dienen als uw observatie pod. Bouw een eenvoudige blinde op de plek. Gebruik stokken, touw, en vertrekt naar je blinde. Als u een boomtak koos to peer uit, zult u geen behoefte aan een goede dekking. Als je een plek op de grond koos, zorg ervoor dat u gedekt en gecamoufleerd van alle kanten met behoud van een goed zicht op de omgeving. Gebruik de omringende bomen en borstels als palen voor uw blind. Indien mogelijk, zodra u uw blind, laat het zitten voor een paar dagen, zodat de dieren wennen aan het en denken dat het als een onderdeel van de natuur.
  3. Mengen in. Zodra je gaat zitten in de plek waar je van plan bent om te observeren vanuit, zorg ervoor dat je mengen in! Elk type cologne of parfum niet van toepassing, omdat dit kan dieren af te schrikken. Niet eten mee ook. Probeer om kleding die kan mengen met de woestijn dragen. Vermijd het maken van elke vorm van ruis.
  4. Wees geduldig. Wachten op een dier om te laten zien zelf kan een tijdje duren. Het is belangrijk om geduldig te zijn. Uiteindelijk moet een dier uit pop voor u naar Gander. Vergeet niet om een verrekijker voor een beter zicht te brengen.
  5. Probeer de alternatieven. Als je niet wilt wachten, kunt u proberen een paar dingen.
  • Kijken naar de National Geographic of Animal Planet TV-kanalen. Deze organisaties hebben de kunst van dieren observeren.
  • Installeer een camera in de blinde die u ingesteld. Heb je camera doet de waarnemingen voor u. Gebruik een camera met een bewegingssensor, zodat het zal alleen schieten wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Het observeren van dieren wordt normaal gedaan door wetenschappers

Het observeren van dieren wordt normaal gedaan door wetenschappers, ecologen en dierenliefhebbers. Je kunt het net zo goed als het is wat prikkelt je interesses. Vergeet niet om te proberen om in combinatie met de natuur. Dat is het belangrijkste aspect om in gedachten te houden.