E2y

Hoe maak je een zwarte beer te voorkomen

Zwarte beren bewonen een groot deel van de Noord-Europese wildernis

Zwarte beren bewonen een groot deel van de Noord-Europese woestijn, vooral de hooglanden, en soms verdwaalde in bewoonde gebieden. Ondanks hun naam, kunnen ze elke kleur van zwart naar bijna wit zijn, zodat ze soms verward met de grotere, meer agressieve bruine beer die alleen in Alaska en de Rocky Mountains. Het verschil is belangrijk omdat zwarte beren zijn veel minder agressief dan bruine beren.

Hoe maak je een zwarte beer te voorkomen. Zwarte beren bewonen een groot deel van de Noord-Europese wildernis.
Hoe maak je een zwarte beer te voorkomen. Zwarte beren bewonen een groot deel van de Noord-Europese wildernis.

Zwarte beren alleen aanval om twee redenen: om zichzelf te verdedigen, of voor voedsel. Weten hoe te voorkomen dat een zwarte beer in beide situatie en vermijdt u een zwarte beer aanval.

Zwarte beren niet wilt mensen ontmoeten

Zwarte beren niet wilt mensen ontmoeten. Als u reist, maak onschadelijk geluiden continu. Voeren van een gesprek is genoeg. Zingen. Draag een bel. Kick kleine rotsen. Wees zichtbaar maar niet opzichtig. Wandelen in groepen van twee of meer. Houd jonge kinderen binnen handbereik te allen tijde. U wilt elke omgeving beer te denken dat je onkwetsbaar, maar niet bedreigend bent. Zwarte beren zal doorgaans het gebied verlaten als ze horen dat je naderen. Toevallig, dit is een goede strategie voor het vermijden van slangen ook.

Hoewel zwarte beren zullen terugschrikken u

Hoewel zwarte beren zullen terugschrikken van u, kunnen sommige erop gebrand zijn om contact te maken met uw voedselvoorziening. Zoveel mogelijk te vermijden die voedsel, of draag het in de fabriek verzegelde pakketten. Slaapt nooit waar je net hebt gegeten. Het belangrijkste is, nooit de menselijke voeding beschikbaar is voor een zwarte beer. Laat het niet op de grond of in een open afvalbak. Probeer niet om de aandacht van een beer redirect door het gooien van voedsel op zijn pad, al zullen weten is dat je iets gooien op het, en het zal vallen, of, zij zullen denken dat je meer eten en het zal nog aanvallen.

Als u ter plaatse een zwarte beer, beschouw jezelf gelukkig

Zwarte beren niet wilt mensen ontmoeten. Hoewel zwarte beren zullen terugschrikken u.
Zwarte beren niet wilt mensen ontmoeten. Hoewel zwarte beren zullen terugschrikken u.

Als u ter plaatse een zwarte beer, beschouw jezelf gelukkig! Maar voordat je uitpakken fotoapparatuur, het verwerven van een veilige afstand. Draai nooit je rug op een beer, vooral als hij je ziet. Terug weg in een gestaag tempo als groep totdat je minstens vijftig meter afstand. Als hij ziet dat u niet van plan om hem te benaderen zal hij je waarschijnlijk negeren. Als hij naar u toe beweegt, blijven terug weg totdat je een goede afstand.

Zelden, een zwarte beer zal bluf opladen

Zelden, een zwarte beer zal bluf laden. Dat is, zal hij haasten naar u toe in een poging om je weg te jagen. Wanneer dit gebeurt moet je je mannetje staan. Groot geworden en luid. Golf sticks, werp rotsen, knal potten, ontploffing een luchthoorn, en schreeuwen. Als hij niet terugtrekken, en als hij rekent op binnen dertig voeten, moet je beer spray te gebruiken. Bear spray is een krachtige 'pepper' spray, en is niet toegestaan op commerciële vluchten. Dit moet hem lang genoeg voor je om te blijven steunen weg te schrikken.