E2y

Hoe maak je een volbloed in zuidelijk Californië aannemen

Volbloed redding is evenzeer een goed doel als alle andere redding initiatieven dier. Zulke sterke, sierlijke en majestueuze dieren verdienen beter dan dakloos te worden gelaten en zonder dat iemand voor hen te zorgen. Het vergt aanzienlijke middelen, moeite en tijd om zo'n prachtig beest vast te stellen en daarmee de verantwoordelijkheid mag nooit lichtvaardig worden genomen. Geïnteresseerde partijen kunnen contact opnemen met een van de vele gerenommeerde paardredding faciliteiten en programma's te informeren over de goedkeuringsprocedures. Southern California biedt specifiek veel mogelijkheden voor kandidaat-eigenaars. Hier is hoe je een volbloed in Zuid-Californië te nemen:

  • Zuid-Californië Volbloed redding. De Southern California volbloed Rescue (SCTR) is een paard te redden liefdadigheid en California non-profit openbaar nut bedrijf gespecialiseerd in het redden, rehabiliteren en re-homing van ex-renpaarden in gereedheid gebracht voor de slacht. Hun doel is het redden van zo veel van deze gewonde renpaarden wordt stopgezet, geveild voor hun vlees of gewoon en onrechtvaardig, neergezet. De paarden worden veilig bewaard in een revalidatiecentrum in afwachting van goedkeuring. U kunt een van deze volbloeden besparen door het invullen van het aanmeldingsformulier op de website en maakt het voorbij hun selectiecommissie. Wat de SCTR is op zoek naar zijn eigenaars die het paard zal behandelen met de liefde en zorg die ze verdienen. Eigenaars op zoek om opnieuw te verkopen het paard zal niet worden vermaakt. Sommige kwalificaties voor toekomstige eigenaars zijn hun vermogen om goed te zorgen voor een renpaard, wat ze van plan te doen met het paard en dergelijke. Voor meer informatie, hier is hun website .
  • Communicatie alliantie om het netwerk volbloed ex-renpaarden. De mededeling Alliance Network volbloed ex-renpaarden is een stichting gewijd aan het helpen vroegere renpaarden vinden nieuw leven na hun race-carrière zijn meer dan door het aansluiten van klanten via het internet. Invloed Canter's heeft verspreid over de hele Europa. Zij zijn gespecialiseerd in pleeggezin adopties en sales. Als u geïnteresseerd bent in adoptie moet je in staat zijn om te dekken voor alle kosten verbonden aan de goede verzorging van een paard. Canter zal zorg dragen voor tandheelkundige / hoefsmid / dierenarts kosten, terwijl het in uw zorg. U krijgt de zorg voor het paard tot een meer permanente woning is gevonden voor het of totdat u besluit om het zelf te houden. Hier is de Canter california homepage .
  • United pegasus stichting. De UPF of United Pegasus Foundation is een vrijwilliger programma dat streeft naar redden, rehabiliteren en pensioen volbloed ex-renpaarden. Het is een van de grootste volbloed reddingsoperaties in de Europa. Het doel is om humaan en verdienstelijke pensionering bestemmingen voor de paarden te vinden. UPF stelt dat al wie op zoek is naar deze volbloeden nemen moet ze weer niet racen en stelt de stichting als zij proberen om opnieuw te verkopen het paard. U kan ook fungeren als sponsor en donaties voor de verdere verzorging van de paarden onder de UPF.
  • Neighsavers. De missie van NeighSavers is naar Californië Thoroughbreds te voorzien van een tweede carrière of een welverdiend pensioen na het racen niet langer een optie is, ongeacht de reden. De stichting werkt samen met eigenaren, trainers en racetracks om zorg plichtsgetrouw nemen van deze vermoeide dieren. Termen van adoptie is te vinden op hun website .
Hoe maak je een volbloed in zuidelijk Californië aannemen. Zuid-Californië Volbloed redding.
Hoe maak je een volbloed in zuidelijk Californië aannemen. Zuid-Californië Volbloed redding.

Als u woont in Zuid-Californië contact opnemen met deze en de andere volbloed redding stichtingen en organisaties om deze geliefde dieren te redden voor de slacht en onrechtvaardige behandeling.