E2y

Hoe maak je een trouwjurk uniek

Als een bruid wil je natuurlijk op je best uitzien op je trouwdag. Naast de make-up, kapsel en andere schoonheidsbehandelingen informatie die u nodig heeft zijn een bruid, de trouwjurk is degene die je het meest zorgvuldig te plannen tijdens de pre-bruiloft preparaten.

Als u wilt dat uw bruiloft jurk te onderscheiden van de rest, maakt het speciaal en uniek. Hier volgen enkele tips over hoe om dit mogelijk te maken:

  1. Voeg een beetje kleur aan je jurk. Hoewel wit is de norm kleur voor trouwjurken, kunt u kiezen voor andere tinten zoals ecru, crème en gebroken wit tinten. Wat meer is, kunt u markeren een zuiver witte trouwjurk langs de zoom met een aantal gekleurde accenten zoals kleine bloemmotieven in goud, roos of rood.
  2. Kies een geheel andere kleur voor je trouwjurk. Red? Fuschia? Lilac? Goud? Denk aan kleuren. Een gekleurde trouwjurk kan lenen een andere toon voor de hele bruiloft, want kleuren zijn symbolisch. De reden waarom wit is de standaard trouwjurk kleur is, omdat het betekent zuiverheid en onderdanigheid. Maar ja, veel mensen geloven dat rode kracht betekent en macht - attributen die getuigen van een moderne bruid.
  3. Afwijken van de gebruikelijke lange trouwjurk en dragen een met kortere lengte in plaats daarvan. Een kortere trouwjurk is ideaal voor strand-en open-air bruiloften omdat het makkelijker is om mee te nemen als je gasten van tafel naar tafel entertainen in een outdoor omgeving.
  4. Draag gekleurde schoenen samen met uw zuivere witte jurk. Gekleurde schoenen zijn perfect met kortere trouwjurken. Zorg ervoor dat de schoenen maken een schril contrast met de eeuwige-witte kleur van je jurk om u een buitengewone uitstraling. Rood, zwart, blauw, groen, geel of oranje schoenen zal zeker zorgen dat u een stand van bruid die mensen blijven zoemen over zelfs lang na de bruiloft voorbij is.
  5. Vraag uw ontwerper om een Mexicaanse inslag op je jurk. Mexicaanse trouwjurken is bekend dat ze zorgvuldig worden vervaardigd met ingewikkelde borduurwerk en zorgvuldig aangelegde meer informatie over. Om de Mexicaanse look compleet, dient een delicate transparante sluier gedragen worden boven je hoofd. De sluier dan cascades en gordijnen naar beneden naar je gezicht te bedekken voor een dramatisch effect.
  6. Ga voor de etnische look. Een Aziatische bruidsjurk, in het bijzonder met een Chinese accent, is echt exotisch en een fashion statement op zich. Aan de andere kant, een Indiase bruiloft jurk is rijk, moeizaam gemaakt en geeft een aura van mysterie om de bruid die het draagt.
  7. Denk aan een thema voor uw bruiloft jurk. Een periode trouwjurk is ook prachtig. Een Victoriaanse trouwjurk ontwerp vol met accessoires, zoals de beroemde 17e eeuwse parasol is ideaal voor tuin bruiloften. Aan de andere kant kunt u ook patroon je trouwjurk na de outfits gedragen door vrouwen tijdens de Renaissance en middeleeuwse periodes in de geschiedenis. Andere thema ontwerpen voor u om te overwegen zijn sprookje en vintage trouwjurken.
Hoe maak je een trouwjurk uniek. Voeg een beetje kleur aan je jurk.
Hoe maak je een trouwjurk uniek. Voeg een beetje kleur aan je jurk.

Er zijn vele manieren waarop u kunt uw trouwjurk uniek en uitzonderlijk. De ideeën hebben geen grenzen. Echter worden herinnerd niet tot het ontwerp van uw trouwjurk overdrijven opdat uw gasten zou kunnen denken dat ze een circus in plaats van een bruiloft bijwonen.
Beste wensen aan u en proficiat aan je geluk bruidegom!