E2y

Hoe maak je een trens hechten

Er zijn veel verschillende soorten van bits die worden gebruikt om te trainen en te begeleiden paarden. Een van de meest gebruikte beetjes is de trens. Het is in wezen een beetje bar met twee ringen, een aan elke kant, dit is meestal verbonden aan een hoofdstel. Dit type trens hoofdstel wordt meestal gebruikt in de Engels rijden disciplines. De trens werkt alleen maar door de druk die wordt geplaatst door de ruiter op de balken in de mond van het paard, en niet door de hefboomwerking die een ruiter kan uitoefenen met behulp van een kinband op de kin en de poll van het paard. De trens is een van de eenvoudigste bits die je kunt gebruiken op je paard, maar als verkeerd worden gebruikt, kan dit leiden tot de ontwikkeling van de slechte gewoonten van de kant van uw paard.

Hoe maak je een trens hechten. Installeer de wang stukken.
Hoe maak je een trens hechten. Installeer de wang stukken.

Ook moet je de juiste richting waarin de trens wordt gedraaid in de mond van je paard, want als het niet goed is gedraaid, is er een serieuze mogelijkheid van het induceren schade aan het dak en de staven van de mond van het paard te overwegen. Een ander negatief neveneffect van het hebben van het beetje gedraaid in de verkeerde richting is om je paard veroorzaken om ofwel te negeren uw teugel hulpmiddelen of gooi haar hoofd. Vanwege de gevoeligheid van het paard met betrekking tot de juiste richting en plaatsing van de bit, kan dit worden beschouwd als de meest moeilijke deel van de installatie een trens het hoofdstel van het paard.

Hier zijn een paar tips over hoe je een trens hechten op uw hoofdstel:

  1. Ophangen hoofdstel. Zoek een haak of een ander object waarop je kunt ophangen uw hoofdstel op ooghoogte, indien mogelijk. Dit maakt het makkelijker voor u om ervoor te zorgen dat de trens goed is bevestigd maken.
  2. Onderzoekt het bit. Bestudeer de bit die u heeft geselecteerd en vind de juiste kromming van het stuk. Dit is een cruciale stap, omdat het comfort en de effectiviteit van het bit in de mond van je paard hangt grotendeels af van ervoor te zorgen dat de trens wordt gedraaid in de juiste richting. Als je iets ziet eruit als een letter U als het natuurlijk is opknoping, dan heb je de juiste kromming van de bit gevonden.
  3. Bevestig het bit. Zodra u de juiste kromming van de bit hebt gevonden, is het tijd om het te hechten aan je opknoping hoofdstel. Vind de gespen op de teugel, en bevestig de trens, zorg ervoor dat de binnenkant van de kromming van de bit zal worden geconfronteerd met de binnenkant van de mond van uw paard als het eenmaal is bevestigd. Nogmaals, om te controleren of het bit goed is aangesloten, zorg ervoor dat het beetje naar beneden hangt natuurlijk in een U-vorm.
  4. Installeer de wang stukken. Zodra het bit goed is aangesloten, kunt u nu sluit de wang stukken rond de bit ringen.
  5. Bevestig de teugels. Nu de wang stukken zijn in de plaats, kunt u de teugels bevestigen door ervoor te zorgen dat je ze hieronder plaatsen, en niet boven, de wang stukken, omdat ze te plaatsen boven de wang stukken zullen wezen hen ineffectief.
  6. Zet hoofdstel op je paard. Als u zeker weet dat de trens goed is aangesloten, kunt u nu zet het hoofdstel op je paard. Controleer de wang stukken, zorg ervoor dat ze zijn zelfs in lengte. Je weet dat je het hoofdstel goed hebt gezet op als het bit is knus in de mond van je paard.

Effectief bevestigen van een trens kan maakt een groot verschil in comfort van uw paard en de algemene bestemming.