E2y

Hoe maak je een slee hond te trainen

Sledehonden zijn hoog opgeleid honden

Sledehonden zijn hoog opgeleid honden. Zien ze trekken een sleep die lange afstanden onder extreme omstandigheden kunnen maken je af hoe deze honden werden opgeleid. Training sledehonden duurt echt lang, en dit kan jaren betekenen. Je moet het geduld hebben om uw slee hond te leren om te trekken en samen te werken goed met een team van andere honden.

Om uw slee hond te trainen, moet u uw eigen slee of sleep te hebben. Je moet ook bereid een harnas, een riem, een stuk touw (ongeveer 15 tot 20 voet), en kraag voor de hond. De onderstaande tips zal nuttig zijn als u wilt uw eigen sledehonden te trainen.

Hoe maak je een slee hond te trainen. Trein een jonge hond.
Hoe maak je een slee hond te trainen. Trein een jonge hond.
  • Trein een jonge hond. Training van uw hond, terwijl ze jong zijn of als ze nog pups zullen dingen makkelijker te maken. Zorg ervoor dat u koopt en de trein een nestje. Het is belangrijk dat u het vertrouwen van uw hond zal krijgen tijdens de training van hen te trekken. Zo beginnen ze te trainen op jonge leeftijd is een betere manier.
  • Haal uw puppy's gebruikt om de halsbanden en riemen. Het beste is om ze te laten hun kragen meeste slijtage van de tijd en neem ze uit voor wandelingen. Wezen met je regelmatig zal hen in staat stellen om op hun gemak en als gevolg daarvan zullen ze leren om plezier te hebben met je en vertrouw je net zo goed. De fase van het leren op commando te nemen van je plezierig voor ze geworden ook.
  • Wanneer uw puppy's komen vier maanden oud, moet u kennismaken met hen het harnas. Je moet een harnas, dat is klein genoeg en zal uw pup passen te kopen. Je moet er iets achter zit die meet 3 meter lang vast.
  • Bevestig een touw dat 15 tot 20 meter lang aan de halsband van de hond meet. Daarna kunt u nu geef je startopdracht. Probeer het bijstaan van uw hond door het uitvoeren van achter hem, terwijl hij trekt de slee. Je moet kiezen voor een lichtere slepen voor uw pup om te beginnen met het trekken. Dit zal voorkomen dat kwetsen of schrikken uw hond. Een ideale keuze zal een sneeuwscooter vrachtwagen, omdat het is licht van gewicht en het goed glijdt ook.
  • Nadat de hond heeft lopen ongeveer 50 voet, kunt u nu geven de opdracht tot stopzetting geven. Hoewel het geven van deze opdracht, zorg ervoor dat u stap op de sleep. Ga niet in de voorkant van uw hond bij de afgifte van commando's. Uw hond moet leren om commando's te nemen terwijl je achter. Maar, als uw hond is het soort die van nature wil trekken, kunt u naast wandelen naar hem en probeer trek zachtjes het touw een paar keer.
  • Laat uw hond om te rusten en te vangen zijn adem na elke run. Jullie beiden moet een beetje rusten en wanneer je je energie te herstellen, herhaalt u de procedure.
  • Teamwork moet ook worden geleerd om uw sledehonden. Je kunt je hond deze waarde te leren door hem samen te trekken een slee met een oudere hond. Vijf maanden oude pups zal ideaal zijn om gebruik te maken met oudere. De oudere hond zal de jongere hond begeleiden en leren de laatste hoe ze samen kunnen werken als een sledehond team.
  • Je moet maar een hond te trainen op een moment voor u om in staat om uw volledige aandacht te geven. Frequente en korte lessen zal u verzekeren dat uw hond alles zal herinneren. Vergeet niet om de nodige lof te geven aan de hond als je door de training.

Trainen van uw sledehonden kan leuk en tegelijkertijd helpt u een sterke band tussen hen tot stand. Je moet gewoon geduld en passie bezitten in het trainen van uw hond. Het zal niet zo makkelijk, maar de training zal allemaal de moeite waard.