E2y

Hoe maak je een scrunchy halsband maken

Als je een scrunchy voor jezelf ooit hebt gemaakt, weet je al hoe je een scrunchy halsband te maken!

Als u nog niet, volgt u deze eenvoudige instructies.

Hoe maak je een scrunchy halsband maken. Gebruik eerst het meetlint om de nek van uw hond te meten.
Hoe maak je een scrunchy halsband maken. Gebruik eerst het meetlint om de nek van uw hond te meten.

De voorwerpen en materialen die je nodig hebt om een scrunchy halsband te maken zijn:

Een meetlint en liniaal

Een meetlint en heerser, stof schaar, een stuk van normale stoffen, ongeveer 1/2 yard moeten doen. Ik adviseer wasbaar en duurzaam. Dit is een goed patroon voor het gebruik van schroot stof! U zult een naaimachine, (of het kan worden met de hand genaaid met naald en draad), en een lengte van elastiek nodig. Ik adviseer 1/2 "tot 1" breed, en op zijn minst een paar meter lang. De grootte van uw hond moet uw gids voor het kiezen van de breedte zijn. Een kleine hond zal de geringere breedte nodig hebt, en als je besluit om een scrunchy kraag te maken voor een kat, zult u elastiek nog smaller 1/4 "breed nodig, misschien. Een roterend mes en snijplank zou het snijden van de stof gemakkelijker als u laten.

Hoe de kraag te maken:

Een meetlint en liniaal. Vervolgens, het dubbele van de meting die u zojuist heeft.
Een meetlint en liniaal. Vervolgens, het dubbele van de meting die u zojuist heeft.
  1. Gebruik eerst het meetlint om de nek van uw hond te meten. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat je wilt dat de scrunchy kraag te los genoeg om comfortabel voor uw hond, maar niet zo los dat het gewoon zal glijden over zijn hoofd. Voeg dan een extra 1/4 "op de lengte van de naad.
  2. Knip het elastiek aan de lengte van de meting die u zojuist heeft. Opzij zetten.
  3. Vervolgens, het dubbele van de meting die u zojuist heeft. Van de stof die u wilt gebruiken voor de scrunchy kraag, snijd een lengte die zo lang is als de verdubbelde meting, en 1/2 "breder dan het elastiek, met de liniaal. Als u wilt meer dan een kraag te maken, stel ik voor dat u eerst uw metingen om een patroon uit papier voor toekomstig gebruik te snijden.
  4. Nu, met behulp van de naaimachine of met de hand, naaien een buis uit de snede stuk stof door het vouwen van het een keer aan de lange zijde WRONG SIDE OUT, en naai de lange open zijde, het maken van een 1/4 "naad. Dit zal de buis passen over de stof losjes, waardoor het makkelijker om "gekraak".
  5. Draai de stof buis goede kant, en steek het elastiek. De stoffen buis zal langer zijn dan het elastiek te zijn, dus houd op de elastische duwen het weefsel totdat het elastiek is te zien op beide uiteinden, en de stof is "verpletterd".
  6. Nu overlappen de uiteinden van het elastiek 1/4 ", en steek over het meerdere malen, om ervoor te zorgen dat het veilig is, het bijhouden van de stof teruggedrongen uit de weg.
  7. Vervolgens overlappen de uiteinden van de stof om de genaaide einden van de elastische, vouwen in het boveneinde een beetje zodat het uiteinde niet wordt weergegeven. Steek in de overlappende einden van het doek een paar keer dat de halsband niet loslaat.
  8. Schuif de proppen stof rond de elastiek totdat het gelijkmatig wordt verdeeld rond de halsband. Ik adviseer ook dat je steek over de stof in een paar andere plaatsen rond de kraag zodat het weefsel blijft gelijkmatig gespreid.

Daar is je scrunchy halsband! Knoppen, een zijden bloem, studs of steentjes toevoegen als u wilt 'glam' uw hond!