E2y

Hoe maak je een repetitie diner verzorgen

Voorbereiden voor een repetitie diner kan zo vermoeiend

Voorbereiden voor een repetitie diner kan zo vermoeiend, vooral als je de bruid. Je hebt zoveel dingen te denken, en een repetitie diner voegt alleen maar om de stress. U kunt uw eigen repetitie diner verzorgen, zodat u uw bruiloft kosten kunnen verminderen en het verminderen van de moeite van het bellen cateraars en de coördinatie met verschillende mensen alleen maar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Hier zijn enkele tips over hoe je een repetitie diner kan verzorgen door jezelf:

  • Maak een begroting. Het eerste ding dat je moet doen voordat je aan iets anders denken over de repetitie diner is om uw budget te stellen. Als je probeert om te besteden zo weinig als je kunt zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van uw bruiloft, moet u altijd een budget en zorg ervoor dat je niet gaan over het maakt niet uit wat.
  • Ken uw thema. Krijg je een thema voor de repetitie diner. U kunt dit ook overslaan als je wilt het simpel te houden. Een ding dat je voor de repetitie diner kunt doen is om uw gasten een glimp van wat ze gaan zien tijdens de bruiloft juiste. U kunt een afternoon tea party, een achtertuin barbecue of een formeel diner instelling.
  • Plan uw gastenlijst. Het volgende ding dat u moet doen is om uw gasten lijst te plannen. Als u van plan bent om een intiem diner van hebt, hoef je alleen maar aan de stok met je beste vrienden of familieleden. Als u wilt een leuk feestje waar uw gasten kunnen zich vermengen met elkaar te maken hebben, kunt u meer uitnodigen.
  • Stel uw locatie. Wanneer u uw gasten lijst hebt gemaakt, kunt u nu al denken aan de locatie. Als je wat geld wilt besparen, kunt u de repetitie diner in uw eigen huis. Dit zal ook zorgen dat u en uw gasten voelen zich meer comfortabel. Je kunt het in je eetkamer of zelfs in uw tuin.
  • Bereid uw menu. Onderzoek op een aantal recepten die u kan dienen voor de repetitie diner. Neem in overweging of er vegetariërs in de groep. Je zou kunnen hebben een aantal van je eigen recepten in het achterhoofd. Kies een aantal eenvoudige recepten die je kent iedereen zal houden. Het heeft geen zin het kiezen van een recept dat de repetitie diner zal een meer stressvolle ding voor je. Vermenigvuldig het recept volgens het aantal van de gasten die je hebt uitgenodigd. Je wilt niet opraken van voedsel.
  • Werken van tevoren. Wacht niet op de dag voor de repetitie diner te beginnen met de voorbereiding van de dingen die je nodig hebt. U kunt zo vroeg een week of vijf dagen beginnen voordat de eigenlijke diner. Ga naar de supermarkt en krijg de ingrediënten die je nodig hebt van tevoren, zodat je klaar bent met hen zal zijn wanneer de dag komt. U kunt ook hulp vragen aan je beste vrienden of familieleden om de stress te verminderen.
Hoe maak je een repetitie diner verzorgen. Voorbereiden voor een repetitie diner kan zo vermoeiend.
Hoe maak je een repetitie diner verzorgen. Voorbereiden voor een repetitie diner kan zo vermoeiend.

Dit zijn de stappen over hoe je je eigen repetitie diner kan verzorgen. Het beste ding over dit is dat je volledige controle over het voedsel dat u zal dienen en je hoeft niet te besteden zoveel geld.