E2y

Hoe maak je een puppy halen

"Als iedereen je faalt

"Als iedereen je faalt, maak je geen zorgen - u nog steeds uw hond." Dit adagium betekent gewoon dat een hond is een man's beste vriend. Een hond zal de zijde van zijn meester nooit verlaten door dik en dun. Zijn onvoorwaardelijke liefde en trouw aan zijn baas kan niet in twijfel worden getrokken.

Als u wilt een hond van je eigen hebben

Hoe maak je een puppy halen. Maak uw huis hond-vriendelijk.
Hoe maak je een puppy halen. Maak uw huis hond-vriendelijk.

Als u wilt een hond van je eigen hebben, is het het beste dat u een te nemen terwijl het nog een puppy. Zorgen voor een hond van puppy-kap is verwant aan de zorg voor een kind uit de tijd van kinderschoenen. Uw band met hen zal bloeien vanaf het moment van hun groei totdat ze volwassen leeftijd. Bij het kiezen van een pup, nemen nota van de volgende tips:

  • Maak uw huis hond-vriendelijk Bereid uw huishouden voor de komst van een nieuw lid -. De pup. Er zijn enkele aanpassingen. Bijvoorbeeld, moet u een ruimte in het huis uitsluitend te creëren voor de pup. U mag gebruik maken van een hoek in de keuken of de ruimte onder de trap of misschien een behuizing in de garage. Wat plek die u aanwijst voor uw pup, zorg ervoor dat het is veilig, comfortabel en droog. Ook kan het nodig zijn om een deel van uw bezittingen te beschermen tegen de pup. Zoals u weet, pups zijn net als kinderen - ze zijn speels en ze kunnen knock down uw gewaardeerde glas wordt weergegeven.
  • Zorg ervoor dat u de verantwoordelijkheid te nemen. Zorgen voor een puppy is geen grap. Honden zijn niet accessoires of decoraties. Het zijn levende dingen, dus moeten ze voedsel, ruimte, aandacht en liefde. Als u geen tijd om te zorgen voor een pup, niet een te krijgen. Als uw budget is beperkt tot zijn voedsel en periodieke bezoeken veroorloven om de dierenarts, vergeet uw plannen van het bezit van een puppy. Een ander ding om te overwegen is - zal er iemand te kijken na uw pup als u buiten de stad? Als uw buurman bereid is om het te doen, dan ga je gang.
  • Overweeg andere huisdieren in het huis. Als je een kat, een hagedis, een slang, een vogelspin of een vis, denk aan manieren waarop uw pup zal niet tussenbeide komen met deze andere huisdieren. Katten, bijvoorbeeld, niet goed gaan met honden. Nu regelen opstelling waarbij de twee niet botsen tegen elkaar.
  • Bepaal of u een man of een teefje te nemen. Als u spelen met het idee van het kweken van uw hond, een teefje is een goede keuze. Onthoud ook dat mannelijke pups zijn vrij agressief.
  • Selecteer het ras van de puppy afhankelijk van welk type je aankan. St. Bernard en Great Dane rassen zijn koel honden. Ze zijn groot, maar zacht en kalm. U kunt kleinere honden, in dat geval kunt u kiezen voor terriërs. Chihuahuas zijn erg klein en zeer eenvoudig mee te nemen. Uw keuze hangt af van uw vermogen om bepaalde rassen te behandelen.
  • Bevestig de gezondheid van de pup. Krijg een dierenarts certificering op de gezondheidstoestand van de pup. Alvorens naar huis, eerst controleren of het heeft een aantal laesies, haar bugs, lichamelijke afwijkingen en ga zo maar door.

Het hebben van een pup kan een verschil maken in je leven

Het hebben van een pup kan een verschil maken in je leven. Maar u moet zich realiseren van de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het zijn van een huisdier eigenaar. Koop geen pup alleen maar omdat iedereen doet het of dat het een goede aanvulling op uw collectie van huisdieren te maken. Krijg een omdat je het leuk vindt en dat je gelooft dat door het bezit van een pup, zult u in staat om uw natuurlijke verzorgende eigenschap cultiveren.