E2y

Hoe maak je een paard zuigen

Het bijhouden van een paard schoon en goed verzorgd kan een hele opgave zijn. Niet alleen zijn paarden groter dan wij, maar ze zijn moeilijk om ook baden. Dit is dubbel zo moeilijk als u niet beschikt over een, maar een aantal van hen. Stel je voor dat een aantal paarden in je stal en het hebben van te verzorgen en baden ze om de paar dagen om hun manen glanzend en schoon. Zelfs als je assistenten om u te helpen, is het bijna onmogelijk om ze te baden op een regelmatige basis. Dat is waar een paard vacuüm komt in beeld. Zoals de naam al doet vermoeden, het zuigt het vuil, puin, vlooien, teken en andere vreemde materialen op het lichaam van het paard. Dit is vooral handig tijdens de koude maanden wanneer je paarden niet worden gebaad als gevolg van het koude weer. Stofzuigen een paard fungeert als een substituut voor het baden. Het ontdoet zich van iets dat niet moet op manen van het paard en het lichaam. Lees dit artikel om meer te weten over stofzuigen een paard.

  • Neem uw paard uit de stal. Bind het om een boom in de buurt om te voorkomen dat weglopen terwijl ze gestofzuigd.
  • Bereid de materialen die u nodig heeft. Verkrijg de vacuüm, zorg ervoor dat het schoon is en het naar de stroombron aan te sluiten. U hebt ook een paard kam te kammen haar manen. Vergeet niet: de manen mag niet worden gestofzuigd als de haren krijgt aangezogen en wirwar.
  • Kalmeer je paard. Als dit de eerste keer is om een vacuüm te gebruiken, je paard kan worden opgeschrikt met het geluid. Probeer hem te kalmeren door streelde zijn lichaam zachtjes.
  • Zet de stofzuiger. Wanneer u het toestel inschakelt, zorg ervoor dat je goed weg bent van het paard in geval dollar van de zoemend geluid. Langzaam centimeter voor centimeter uw weg naar het paard tot je zijn lichaam te bereiken.
  • Start stofzuigen. Als het paard heeft gekregen gebruikt om het geluid, kunt u beginnen met stofzuigen de kop, verloopt naar beneden, langs het lichaam, nek, rug, helemaal door haar benen. Zorg ervoor dat u op een veilige afstand te bewaren voor het geval het schopt, vooral wanneer u het stofzuigen zijn rug. Terwijl het vacuüm op uw dominante hand, gebruik uw andere hand in streelde het lichaam van een paard te kalmeren en verzachten terwijl wordt gestofzuigd.
  • Kam de manen. Wanneer u het hele lichaam bedekt, controleer dan of er sprake is van meer vuil of puin links. Wanneer er zachtjes geen, kam het paard manen. Zorg ervoor dat het niet in elkaar verward raken. Keer terug het paard zijn stabiel en voeden.

Bij het doen van deze taak

Hoe maak je een paard zuigen. Neem uw paard uit de stal.
Hoe maak je een paard zuigen. Neem uw paard uit de stal.

Bij het doen van deze taak, is het belangrijk om uw paard zich gerust voelen om je heen. Als hij niet bekend is met u, kan je uiteindelijk wordt geschopt door hoeven van het paard. Je wilt niet dat dat gebeurt. Zoveel mogelijk, moet de taak niet delegeren aan iedereen die met name als het paard niet uw assistent te leren kennen. Wees voorzichtig in het stofzuigen van uw paard. Als u enig teken van ongemak in uw paard terwijl het wordt gestofzuigd, stop dan de taak in een keer. Het kan ingaan en schop je in het proces. Ook niet laten kinderen rondhangen terwijl u stofzuigen.