E2y

Hoe maak je een paard trailer veilig

Er zullen gevallen waar je nodig hebt om te reizen met een paard of het nu voor korte of lange afstand. Voordat je hoofd uit op de weg, moet je veilig te weten hoe aanhangwagen van een paard.

  1. Voer altijd de veiligheid trailer checken vóór het laden van het paard in de trailer. Inspecteer zowel exterieur als interieur van de trailer. Controleren op eventuele ontbrekende of kapotte schroeven, bouten en klinknagels. Kijk voor eventuele scherpe punten en randen die moeten indienen uit of bekleding. Zorg ervoor dat alle scharnieren en sloten werken. Controleer de vloeren op slijtage schade en gescheurde randen die kunnen kruipen onder de voeten van het paard. Kijk over het onderstel, die meestal is het vergeten gebied als het gaat om onderhoud en veroorzaakt vaak veel trailer ongelukken. Controleer de hef-mechanisme, veiligheidsketting, elektrische remmen, en break-away mechanismen. Onder meer een grondige controle van het elektrische systeem: de kabel stekkers, verlichting aanhangwagen. Hebben alle reparaties, schoonmaken en opnieuw schilderen dat niet alleen nodig om veilig slepen van uw paard te beveiligen, maar om de trailer te houden in goede conditie ook zijn.
  2. Onderzoekt de trekken van het voertuig zorgvuldig. De kink in de kabel moet stevig aan het frame van het voertuig zijn bevestigd. Elke tweaks en bochten kunnen teken van mogelijke storingen. De trailer bal moet de juiste maat voor de trailer zijn en worden aangesloten op de kink in de kabel. Controleer de veiligheid ringen, trailer stekkerhuls voor eventuele slijtage merken. Vullen alle motor vloeistoffen die moeten worden bijgevuld. Zorg ervoor dat u een brandblusser in de auto. Het zal erg handig zijn als in het geval uw auto vlam vat. Hebben een EHBO-kit in uw trailer. Zorg ervoor dat het is geladen met benodigdheden die u nodig heeft tijdens noodsituaties.
  3. Zorg ervoor dat de trailer al is verpakt met alle dingen die je nodig hebt als je reist. Laad alle benodigde spullen, voeding, verzorging levert, etc. Als u reist lange afstand, ook enkele hooinet of hooi in een kribbe.
  4. Krijg je paard klaar om te lopen in de trailer. Het zou je veel hulp als je je paard zich vertrouwd met de trailer voordat uw werkelijke reis. U kunt de trailer gezet in de wei met deuren open om uw paard te verkennen de trailer krijgen comfortabel in het. Kans groot dat u een moeilijke tijd hebben het laden van uw paard in de trailer voor het eerst op de dag je zou moeten vertrekken.
  5. Laad je paard in de trailer. Zorg ervoor dat de trailer is niveau of het een zwanenhals of een tag-along trailer. Indien mogelijk, terug de trailer tot aan de staldeur of een krappe ruimte, dus het kon niet zomaar weglopen. Beloon uw paard voor elke vooruitgang maakt. Er is geen behoefte te haasten als je paard in staat zin de paniek zal zijn en kunnen aarzelen om je te gehoorzamen krijgen. Dat gezegd hebbende, moet je ruim de tijd om uw paard ontspannen en klaar om in de trailer te krijgen.
  6. Zorg ervoor dat uw paard comfortabel is gebonden om te voorkomen dat hem op grond van bars gevangen en om te voorkomen dat bewegen te veel anders kan hij zijn nek of rug breekt.
  7. Sluit en vergrendel de deuren stevig. Zorg ervoor dat ze niet open als je al op de weg. Echter, laat de ventilatieopeningen aan de ramen open om uw paard comfortabel binnen te houden.

Altijd voorzichtig rijden met een paard op sleeptouw

Hoe maak je een paard trailer veilig. Voer altijd de veiligheid trailer checken vóór het laden van het paard in de trailer.
Hoe maak je een paard trailer veilig. Voer altijd de veiligheid trailer checken vóór het laden van het paard in de trailer.

Altijd voorzichtig rijden met een paard op sleeptouw. Het extra gewicht voegt spanning op het trekkende voertuig. Let op je snelheid en voorkomen dat je te dicht achter een ander voertuig.