E2y

Hoe maak je een paard sneller lopen

Het maken van een paard sneller lopen vereist het gebruik van verschillende hulpmiddelen en technieken. Wanneer u regelmatig te oefenen met behulp van hen met uw paard, zal hij veel sneller reageert en zal dienovereenkomstig reageren. Hier is hoe je kunt het paard trainen om sneller te lopen.

Hoe maak je een paard sneller lopen. Warming-up van het paard.
Hoe maak je een paard sneller lopen. Warming-up van het paard.

Prep uw paard op. Voordat je zelfs stuurt het paard uit, zorg ervoor dat alle van het paard accessoires zijn op hun plaats. Ze moeten allemaal goed passen, anders zal het paard groeien ongemakkelijk, afbreuk te doen aan zijn prestaties. Als alles klaar is, sta op het paard. Zorg ervoor dat u beschermende versnellingen, zoals helm en pads dragen. Het berijden van de paarden zonder hen kan behoorlijk gevaarlijk zijn.

Warming-up van het paard. Goede warming-up bereidt de spieren en de sfeer van het paard. Hij zal profiteren van stretching, lopen in cirkels, en het doen van serpentines. Warm hem op voor een paar minuten totdat het paard is goed voorbereid op de actie.

Bereid het paard voor de overgang. Als je hem op te warmen, moet u het paard te gaan van langzaam lopen om sneller te lopen bestellen. Een goede overgang is hier erg belangrijk, dus je moet het paard op verschillende niveaus van snelheid weer te geven. Doe dit door hem te vragen zijn pas, galop, verkorten en de helft halt te maken. Als het paard doet wat je hem beveelt te doen, is hij bereid om de snelheid te verhogen.

Bestel het paard om meer snelheid te gebruiken. Hij moet de snelheid te verhogen door het verlengen van zijn vooruitgang. Tik gewoon op hem met behulp van je hielen en mondeling hem een opdracht te geven. Zorg ervoor dat u losjes de regering houden. Als het de regering te strak, zal het paard niet draaien in de gewenste stand.

Bereid het paard voor de overgang. Bestel het paard om meer snelheid te gebruiken.
Bereid het paard voor de overgang. Bestel het paard om meer snelheid te gebruiken.

Gebruik de sporen. De sporen kunnen worden gebruikt als uw paard lijkt niet te nemen uw cues. Zij gehecht apparaten op hielen en worden gebruikt om het paard dringen om de snelheid. Gebruik de sporen door te knijpen uw hiel in het paard, terwijl het geven van hem gesproken commando's. Ga verder knijpen en te tikken totdat het paard geeft u de gewenste snelheid. Vergeet niet om de sporen te gebruiken heel zacht. Als u de sporen hard, kan het paard verliest zijn vertrouwen in u.

Verhoog de snelheid nog meer. Dit is van toepassing als u bij de arena's lange delen. Continu tik op het paard om hem te vragen om langer te stappen en galoppeert te maken. Als hij lijkt te lopen vrij langzaam, weer gebruik maken van de sporen.

Langzaam het paard naar beneden. Na het voltooien van een ronde, laat het paard om zijn snelheid te verlagen. Hij zal dit doen wanneer hij in een niet verder signalen van u. Laat hem dan opnieuw te verhogen zijn snelheid door hem been signalen en spraakopdrachten.


Vergeet niet dat al deze moet worden gedaan als je competent vaardigheden in trainen van paarden. Het trainen van de paarden om sneller te lopen is een nogal gevaarlijke taak te doen door een beginner of ongeschoolde trainer. Dus als je nog niet over de vaardigheden of zijn niet erg zeker van je capaciteiten, is het het beste om hulp te vragen van een professionele paardentrainer. Vergeet niet dat uw veiligheid is je eerste prioriteit.