E2y

Hoe maak je een paard hete wandelaar te behouden

Een paard hete wandelaar is een machine die vaak wordt op circuits gebruikt door paard trainers. Het is een stuk van de apparatuur met vitale bewegende delen die regelmatig moeten worden gehandhaafd voor de veiligheid van paarden en mensen. Om te voorkomen dat letsel of zelfs de dood, is het belangrijk dat een paard hete wandelaar moeten op gezette tijden en uitgebreide service. Een ideale tijd voor het houden van een paard hete wandelaar in goede staat is ten minste om de twee maanden.

Hoe maak je een paard hete wandelaar te behouden. Gedrag eerste visuele inspectie.
Hoe maak je een paard hete wandelaar te behouden. Gedrag eerste visuele inspectie.

Als u bent verantwoordelijk voor het handhaven van een paard hete wandelaar, moet u de volgende items: moersleutels, vetspuit, wit lithium vet, en versnellingsbakolie. Voor de dagelijkse controles van het paard hete wandelaar, hier zijn de dingen die je moet doen:

  • Gedrag eerste visuele inspectie. Door te kijken goed naar de apparatuur, kunt u bepalen of er vernielde of ontbrekende onderdelen. Zorg er ook voor dat alle bewakers en wanten zijn intact en op zijn plaats. Dit zal u helpen evalueren wat reparaties of vervangingen moeten de afgelopen mogelijke tijd worden gedaan. Dit bespaart u tijd en middelen, zoals je kunt snel remedies doen op problematische onderdelen van de machine.
  • Do audio controle. Na visuele inspectie, is de volgende stap om te luisteren naar onnodige en storende geluiden nadat de machine in gebruik genomen. Zodra je hoort ongewone geluiden, zet het uit. Probeer te zoeken waar dat geluid vandaan komt.
  • Behoud ideale zand diepte en waterafvoer systeem. Zorg ervoor dat het zand altijd wordt gehouden op 3 tot 4 centimeter diep op het wandelgebied. Goede waterafvoer systeem is ook van essentieel belang voor het behoud van een paard hete wandelaar die goed functioneert.

Voor bi-maandelijks onderhoud als volgt te werk:

  • Controleer en smeer. Controleer de dichtheid van de bouten en moeren over het verplaatsen van delen van de machine. Zet vet op het deel dat de versnellingsbak beweegt. Vul ook de versnellingsbak met de juiste hoeveelheid olie, zoals aanbevolen door de leverancier of fabrikant.
  • Doe de nodige aanpassingen. Vertraag de riem, die de macht stuurt van de motor aan de versnellingsbak. Controleer of het afstoot meer dan een kwart-inch. Als dit het geval is, dan moet worden versterkt. De juiste manier om dit te doen is om de poelie los te maken en te plaatsen op het draaipunt, en dan weer draai de poelie.
  • Onderzoek de elektrische aansluitingen. Controleer of er verbrand delen, of tekenen van verbranding. Als dit het geval is, onmiddellijk coördineren met een gekwalificeerde en erkende elektricien om brandgevaar, ongevallen, en slecht functioneren van de apparatuur te voorkomen.

Voor de lange termijn rendement van uw paard warm rollator

Voor de lange termijn rendement van uw paard warm rollator, is het ook belangrijk dat je te maken met gerenommeerde leveranciers of fabrikanten. Zorg ervoor dat u een dergelijke machine die een goed ontwerp heeft te kopen. Het geeft je een verzekering van meer jarenlang probleemloos gratis service. Kies ook een dealer die vervangende onderdelen die beschikbaar zijn voor onmiddellijke verzending biedt. Naast de standaard functies van een paard hete wandelaar, moet je ook kijken naar andere factoren, zoals betaalbaarheid en bestaande intelligente veiligheidsvoorzieningen. Kijk of je kunt vinden die kan opwarmen, afkoelen, en tot acht paarden op hetzelfde moment te rehabiliteren. Er zijn ook mensen die kunnen op verschillende snelheden werken in vooruit en achteruit. Het kopen van een hoogwaardige paard hete wandelaar van een betrouwbare fabrikant zal de machine onderhoud beter beheersbaar.