E2y

Hoe maak je een paard hek te installeren

Een paard hek is iets dat je moet installeren in uw schuur of de velden, zodat uw paarden zal blijven binnen uw woning en niet lopen ergens anders. U moet veel materialen voor het hekwerk afhankelijk van het gebied dat u wilt insluiten. Dit kan behoorlijk duur, dus is het het beste als je het probeert en het paard hek zelf te installeren om de kosten te verlagen. Er zijn bepaalde stappen die u dient echter te volgen, om een paard hek te installeren.

Hoe maak je een paard hek te installeren. Bepaal het hekwerk materiaal.
Hoe maak je een paard hek te installeren. Bepaal het hekwerk materiaal.

Hier zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt een paard hek te installeren:

  • Bepaal het hekwerk materiaal. Bepaal het soort materiaal dat u wilt gebruiken voor het hek. U kunt gebruik maken van iets dat ervoor zorgt dat uw paarden inch Sommige van de populaire hek materialen zijn hout planken prikkeldraad of posten. Doe wat onderzoek op dat is de meest effectieve materiaal dat u kunt gebruiken. De prijzen voor de materialen variëren ook uw budget, zodat in gedachten te houden bij het kiezen van.
  • Stel de berichten. Je moet instellen berichten op de vier hoeken van het gebied dat u omsluiten om het paard hek stevig. Misschien wil je iemand voor deze te raadplegen, aangezien er berichten die het best worden gebruikt voor specifieke soorten van de bodem. Als u geen gebruik maken van het juiste materiaal, bestaat het risico dat de posten get knocked gemakkelijk naar beneden. Graaf een gat voor de post en installeer de berichten binnen
  • Installeer de gids. Nu dat u uw berichten opgericht, het opzetten van een gids voor u om te volgen bij het installeren van het hek. U kunt gebruik maken van draad of touw. Bind het ene uiteinde aan een hoekpaal en voer het uit door naar de volgende post en naar de volgende totdat u omsluiten het gebied dat je gaat hek. De gids moet worden geïnstalleerd een paar centimeter boven de grond, zodat u makkelijk installeren van de omheining.
  • Installeer de berichten. Nu kunt u de berichten met behulp van de gids. Kies de afstand die je gaat om te voorzien in elk bericht. Sommige mensen installeren berichten iedere 10 meter, maar anderen installeren berichten minder dan dat lengte. Ga rond totdat u klaar bent met de installatie voor het gehele paard hek.
  • Installeer het hek. De laatste stap is het installeren van het hek. Als u gebruik maakt van prikkeldraad, kunt u gewoon zet hem op elk bericht door te gaan er omheen en verder naar de volgende post. Gebruik ongeveer 3 lagen prikkeldraad vanaf de bovenkant van de palen aan de onderzijde van de stijlen zodat niemand kan betreden of verlaten eenvoudig de afgesloten ruimte.

Dit zijn de instructies die u kunt volgen als je wilt een paard hek te installeren in uw stal. Misschien wil je hulp te vragen van een aantal vrienden, vooral als je schermen een groot gebied. Dit kan een paar dagen duren om te voltooien. Kies het beste materiaal voor de omheining om uw paarden veilig tijdens roaming rond.