E2y

Hoe maak je een paard deken patroon maken

Paard dekens zijn doorgaans geplaatst op een paard als het weer koud is, terwijl het paard graast op het weiland, of wanneer het gaat uit op reizen. Deze bijzondere kleding zorgt ervoor dat uw paard als beschermd tegen alle harde elementen van de koudere maanden. Tijdens de zomermaanden kunnen paardendekens gunstig zijn voor je paard ook. Met behulp vlieg vellen of lichtgewicht dekens gemaakt van materialen die zijn geperforeerd, kan het dier te beschermen tegen insecten en vliegen die hem kunnen schaden, op hetzelfde moment waardoor de lucht om te gaan door het materiaal. Dit houdt hem koel ondanks de beschermende bekleding. Waterdichte dekens zijn ook populair voor gebieden waar regenachtig weer is heel gewoon. Cooling paardendekens, anderzijds, lager de temperatuur van het paard na een zware training. Paard dekens kan heel duur om te kopen en het zou een geweldig idee om je eigen te maken, met materialen die u kiest, om te bezuinigen op de uitgaven zijn. Om een paard deken maken, zult u allereerst nodig om een patroon dienen als uw gids bij het naaien van de deken te creëren. Hier is hoe het te doen:

  • Uw materiaal voor uw patroon zal een meetlint, een schaar en patroon materiaal, bij voorkeur een oud, vlakke plaat over de grootte van een queen-of kingsize bed, of een oude paardendeken. Wil je dit patroon meerdere keren dus zorg ervoor dat het materiaal dat u gebruikt niet tatter of rafelen aan de randen van veelvuldig gebruik te gebruiken.
  • Je zal nu beginnen om je paard te meten. In principe zijn alle paardendekens volgen een bepaald ontwerp voor de loop van het paard, van de punt tussen zijn schouderbladen tot aan zijn staart, en opknoping op de bodem van zijn ellebogen op de gezamenlijke op zijn achterste ledematen. Het beste zou zijn om een metgezel bij het meten of op zijn best, bind het paard, zodat het blijft nog steeds, terwijl je het doet.
  • Zorg ervoor dat uw paard staat precies op zijn meest normale positie. Blijf op de linkerkant van je paard houden aan uw linkerhand het uiteinde deel van uw meetlint. Stel dit onderdeel in het gebied waar de hals van het paard sluit het midden van zijn borst. Trek nu het meetlint over de lengte van de linker kant van het paard in de richting van zijn schouder gebied, dat is het breedste. Blijf op de tekening op het meetlint op dezelfde manier om zo ver als je kunt bereiken.
  • Noteer uw meting markeren het gebied dat u bereikt met de duim van je rechterhand. Ga naar beneden naar het punt dat u aangegeven en stel het einde van uw tape hier. Met uw rechterhand, houd op het opstellen van uw meetlint de lengte van de zijkant van uw paard en dwars op gebied van de billen '. Uw metingen beneden, voegen beide metingen de grootte van de hele deken.
  • Nu dat je hebt volledige metingen van het paard deken is, zult u beginnen om uw patroon te maken. Plaats uw patroon materiaal op de top van een gladde, vlakke ondergrond en trekken in alle metingen van uw paard op, waardoor zij aan de oppervlakte van het materiaal past. Gebruik je schaar om alles rond wat je hebt getekend, waarin nu het patroon van uw paardendeken te snijden.

Hoe maak je een paard deken patroon maken. Je zal nu beginnen om je paard te meten.
Hoe maak je een paard deken patroon maken. Je zal nu beginnen om je paard te meten.

Het goede ding over het maken van je eigen paard deken is dat je in staat bent om het even welk materiaal u wilt gebruiken voor het en breng een minimale hoeveelheid geld kiezen. Op hetzelfde moment, je paard is comfortabel met zijn deken past precies te zijn grootte.