E2y

Hoe maak je een onzichtbare elektrische omheining hond kiezen

Onzichtbare elektrische hond hekken zijn populairder dan ooit

Onzichtbare elektrische hond hekken zijn populairder dan ooit. De voordelen van het gebruik ervan zijn velen, waaronder passend in de beperkingen die aan huiseigenaren door huiseigenaar verenigingen. Echter, er zijn zo veel producten op de markt op dit moment, moet de consument weten welke vragen te stellen om een weloverwogen en juiste beslissing te nemen.

 1. Wat voor soort hond heb je nodig om te bevatten? Het lijkt een eenvoudige vraag, maar sommige kraag / schutting combinaties zijn meer geschikt voor speelgoed rassen versus grote rassen. De correctie kracht kan vaak worden aangepast aan de individuele hond draagt de kraag. Sommige halsbanden zijn niet klein genoeg voor een £ 4 chihuahua. Zorg ervoor dat de kraag / hek combinatie die u selecteert is compatibel met uw hond.
  Hoe maak je een onzichtbare elektrische omheining hond kiezen. Wat voor soort hond heb je nodig om te bevatten?
  Hoe maak je een onzichtbare elektrische omheining hond kiezen. Wat voor soort hond heb je nodig om te bevatten?

  Het soort vacht moet ook worden overwogen. Een husky heeft een veel dikkere vacht dan een labrador retriever. Hoewel deze honden vrijwel dezelfde grootte, ze hebben zeer verschillende eisen. Zorg ervoor dat de tanden zijn lang genoeg om de dikkere vacht dringen. Geen stress als je merkt dat ze niet lang genoeg. De meeste fabrikanten raden het knippen van een klein gebied aan de onderkant van de nek als je vindt dat dit een probleem zijn. Controleer eerst de instructies voordat u.

 2. Hoeveel wilt u uitgeven? Nogmaals, klinkt als een no brainer, maar de mogelijkheden zijn enorm. U kunt eenvoudig overal te besteden vanaf 75€ tot 375€ + afhankelijk van het hek die u koopt. Een grote factor die je hebt in het bepalen van de prijs die u betaalt, is of je bereid bent om het zelf te installeren.
 3. ? Welke maat werf bent u van plan te bevatten Sommige hekken zullen alleen wikkelen rond een kleine tuin; extra draad kan niet worden gekocht en wordt niet aanbevolen door de fabrikant. Andere modellen zal de consument nogal wat extra draad toe te voegen, maar tegen een prijs. Het grootste deel van de hekken wordt een gemiddelde grootte residentiële veel omringen met geen problemen. Een deel van de hekken kan worden uitgebreid tot gebieden bevatten, zo groot als 25 hectare.
 4. Welke mate van correctie heeft uw hond nodig? Alle ontvangers hebben een soort van aanpassing. Deze aanpassing kunt u het systeem aan uw hond. Het maakt het ook meerdere honden met verschillende behoeften aan het systeem te gebruiken, simpelweg door het hebben van een halsband voor iedere hond. Zodra training voltooid is, kan de correctie kunnen worden gewijzigd, zoals het verminderen om de hoorbare indien beschikbaar.
 5. Heeft u een geluidssignaal nodig? Zoals hierboven, de meeste kragen behandelen dit als een extra niveau van correctie. Er zijn een aantal fabrikanten die niet beschikken over een hoorbare toon. Het is raadzaam om deze toon hebben, de reden hiervoor is dat veel honden zullen alleen "gehoorzamen" hun grenzen met de kraag op. Ze weet het verschil tussen het hek kraag en hun andere kraag. Zonder het hek halsband, sommige honden opstijgen, wetende dat ze zullen niet worden gecorrigeerd.
 6. Heeft uw afrastering een "low battery" licht op de kraag? Sommige kragen hebben de lage batterij licht, anderen niet. Het is echt zo simpel als dat. Als de kraag loopt uit de batterij, is er geen correctie, en uw hond zou kunnen gaan zwerven over het hek grens, zonder ooit te weten komt.
 7. Heeft u een "break in de rij" waarschuwing voor het hek nodig? Deze functie kan een life-saver. Als u het graven in de tuin en niet beseffen dat je aan het graven waren over de draad, kunt u gemakkelijk te snijden deze draad. Zodra het circuit wordt onderbroken, zal de halsband van uw huisdier niet te herkennen wanneer het de grens van uw tuin benaderd.
 8. Moet de zender worden binnen of buiten? Nogmaals, dit klinkt eenvoudig, maar als je wist niet dat er was een optie, zou je nooit weten te vragen.
 9. Heeft uw afrastering nodig om draagbaar? Er zijn nu hekken beschikbaar die werken op een iets ander principe dan de traditionele onzichtbare elektrische hond hekken. Deze systemen zijn in principe een zender in de grond dat de correctie in de kraag voorkomt. Als de hond wandelt buiten de grenzen van de zender, de kraag geeft een correctie. Het mooie van dit systeem is dat zodra je hond begrijpt zijn grenzen, het hele systeem kan worden genomen overal kunt u kracht ontvangen. Het strand, een picknick ... de mogelijkheden zijn eindeloos.
 10. Wilt u het zelf installeren? Een aantal van de beschikbare producten moeten worden geïnstalleerd door een professional. Andere systemen zijn meer doe-het-zelver vriendelijk. Beide systemen zijn goed. Als u besluit om het zelf te installeren, bent u bereid om een 3-6 inch geul graven om de kabel in te graven meer dan 25 hectare. Nogmaals, kan het draadloze elektrische afrastering (zie draagbare hierboven) een andere optie voor de doe-het-zelver te bieden.

Zoals je kunt zien

Zoals u kunt zien, zijn er tal van vragen die moeten worden beantwoord alvorens te beslissen welke elektrische omheining hond je wilt. De meeste van de onzichtbare elektrische hekken op zeer gelijke wijze ontworpen. Vergeet niet de antwoorden op deze vragen en bent u klaar om het systeem dat voor u en uw hond is te schaffen.