E2y

Hoe maak je een miniatuur paard tonen

Miniatuur paarden zijn speciaal gefokte paarden

Miniatuur paarden zijn speciaal gefokte paarden, meestal meten 34 tot 38 cm in hoogte. Ze hebben complexe persoonlijkheden, en zijn vrij bekend te communiceren met mensen. Ze zijn geweldig als huisdieren, en worden vaak gehouden als gezelschapsdieren. Omdat ze zo bijzonder, veel mensen werven hun minipaarden in shows. Deze toont hebben vaak geldprijzen en linten om weg te geven aan het paard met de beste uitstraling en persoonlijkheid. Als u wilt een miniatuurpaard voeren op een show, er zijn een paar dingen die je moet overwegen. Deze eenvoudige, maar effectieve tips helpen u een miniatuurpaard effectief te tonen.

Hoe maak je een miniatuur paard tonen. Zorg ervoor dat uw mini paard voldoet aan de door de show te stellen eisen.
Hoe maak je een miniatuur paard tonen. Zorg ervoor dat uw mini paard voldoet aan de door de show te stellen eisen.

Hier zijn de tips over hoe je een miniatuurpaard te tonen:

  1. Zorg ervoor dat uw mini paard voldoet aan de door de show te stellen eisen. De meeste miniatuur paard shows zijn streng over specifieke details van de paarden. Je zou kunnen hebben om het gewicht en de lengte van het paard te overwegen. Het geslacht, evenals het ras zijn ook belangrijk in miniatuur paardenshows. Het beste zou zijn om te zoeken naar een show divisie, die geschikt is voor uw mini paard.
  2. Train je paard goed. Een toon-waardige paard moet heel gezond. Zorg ervoor dat uw huisdier krijgt de juiste voeding. Vermijd ondervoeding uw paard. Aan de andere kant, kon hem overvoeding zijn net zo slecht. Train je paard om uw orders te gehoorzamen. Zorg ervoor dat hij leert hoe je goed luisteren. Het beste zou zijn om regelmatig rijdt je paard om ervoor te zorgen dat je weet hoe je hem onder controle.
  3. Bruidegom uw miniatuurpaard goed. Rechters bij miniatuurpaard shows willen goed verzorgde paarden te zien. Het beste zou zijn om de staart en manen van uw paard trimmen. Zorg ervoor dat niet te veel van het product toe te voegen als je wilt dat het er natuurlijk uitzien. Wacht niet tot de laatste minuut om het haar van uw paard clip. Ook zou het best zijn om een professionele laten knippen haren je mini paard als je niet veel ervaring hebt. De hoeven van het paard moet ook worden geknipt, zodat hij ziet er schoon.
  4. Kies de juiste accessoires voor de show. Een hoofdstel en een hoofddeksel: u zult twee fundamentele accessoires voor de show nodig. Het zadel is voor u om op te zitten. Het voegt ook een geweldige touch aan het uiterlijk van het paard. Intussen is de hoofdband is te helpen de controle over het paard te nemen. U moet ook ervoor zorgen dat je jezelf benodigde kleding. Raadpleeg de show eisen gewoon om zeker te zijn.
  5. Een paar handige trucs kon helpen winnen over de rechters. Babypoeder kan worden gebruikt op paarden ook! Als het paard wit is, zal een beetje babypoeder maken de vacht verschijnen schoner en witter. Ondertussen, voor donkere mini paarden, zal babyolie helpen verzachten de vacht en maakt het glanzender en donkerder lijken.

Het kost veel om een show te paard te bereiden. Deze eenvoudige tips kunnen nuttig zijn als u van plan om uw miniatuurpaard te tonen.