E2y

Hoe maak je een maskerade thema bruiloft

Een maskerade thema bruiloft feest is zeker niet voor een verlegen of verlegen paar, het is een thema meestal opgepikt door paren die een flair voor, of verlangen naar een gevoel voor drama en de flamboyante. Maar wat je redenen zijn voor het kiezen van een dergelijk thema, het is een een zeker vuur manier om een huwelijksfeest onvergetelijk en leuk voor de nieuwe echtgenoten en hun gasten.

Maar net als elke andere huwelijksfeest

Hoe maak je een maskerade thema bruiloft. Beslis over de huwelijksdatum, de gastenlijst en de locatie.
Hoe maak je een maskerade thema bruiloft. Beslis over de huwelijksdatum, de gastenlijst en de locatie.

Maar net als elke andere huwelijksfeest, een deel van zijn succes is direct toerekenbaar zijn aan de voorbereiding die erin is gestoken. Vet levendige kleuren, theatraliteit, Victoriaanse stijl kostuums, en rijke versieringen zijn de sleutel tot het maken van dit thema. Om uw huwelijksfeest een ontploffing, lees deze tips over hoe je een maskerade thema feest.

  • Beslis over de huwelijksdatum, de gastenlijst en de locatie. Voor degenen die willen dat hun partij binnen te gooien, een barokke zaal vol met pilaren, of een met kathedraal plafonds te plukken. Voor buiten of de tuin plaatsen, een goede optie is om tenten en een goede sfeerverlichting te huren om de beelden van theatrale flair Cirque de Soleil, bijvoorbeeld op te roepen.
  • Het uitzoeken van uw themakleuren voor de bruiloft. Maskerades zijn allemaal over rijke, levendige kleuren. Pick juweel toon kleuren zoals smaragd groen, donkere wijn kleuren, rood, royal blauw en paars. Neutrale en aardetinten hebben geen plaats in een maskerade thema bruiloft. Maar hoe zit het met de kleding van de bruid, kun je vragen. Verwerk het thema kleur of kleuren, naargelang het geval, zijn in haar jurk, alsmede die van de bruidegom. De bruidegom kan bijvoorbeeld zijn voorzien van een rood thema kleur in zijn stropdas of tux, terwijl de bruid kan een rood accent dragen op haar trouwjurk of draag een minder dan de traditionele rode en witte trouwjurk.
  • Volg het thema kleur. Zorg ervoor dat u de bruidsjonkers en bruidsmeisjes in de themakleuren dat u heeft geselecteerd kleden.
  • Stuur de maskerade thema uitnodigingen aan uw gasten. Een manier om dit te doen is voor het verzenden verfraaid maskerade maskers met de uitnodigingen. Maak duidelijk aan de gasten dat je ze vraagt om te komen in kostuum en bij voorkeur, het dragen van uw thema kleur / s.
  • Versier uw gasten tabellen na de maskerade thema. Dit hoeft niet duur te zijn. Een manier om te gaan over dit is om een lange, heldere glazen vaas te nemen en in een maskerade masker en rode struisvogelveren binnen gooien of gebruik kroonluchter kandelaars als een middelpunt, en strooi rode rozenblaadjes op de tafel.
  • Zorg ervoor dat de bruidstaart het thema past Een witte bruidstaart met je kleur thema als accenten is een goed idee,. Je kunt ook voor een opt-in naar aanleiding van uw thema kleur. Voor extra realistisch tintje, op te nemen uitgewerkte ontwerpen op de taart om te gaan met het thema.
  • Geven feestartikelen na de thema. Denk Bejeweled kant fans voor vrouwelijke gasten, of maskerade masker sleutelhangers.
  • Spelen uit muziek die de stemming past. Denk aan muziek uit "The Phantom of the Opera" en dergelijke.
  • Bij het nemen van foto met de bruid en bruidegom, hebben het nieuwe paar dragen hun maskerade maskers bij het poseren met hun gasten. Beter nog, voor te bereiden op de achtergrond waarin de maskerade thema waar de gasten kunnen hun foto's genomen.