E2y

Hoe maak je een Maltese in Florida te redden

Er zijn veel van de Maltese dat een nieuwe familie nodig heeft elk jaar

Er zijn veel van de Maltese dat een nieuwe familie nodig per jaar. Als je een hondenliefhebber, wilt u waarschijnlijk een te redden en geef het een nieuwe thuis. Dit zal vrij eenvoudig, zeker als u woonachtig bent in Florida. Florida heeft een grote populatie van honden, en veel van de honden hebben behoefte aan een redding. Als u geïnteresseerd bent in het redden van een Maltezer, hier zijn enkele tips om te overwegen.

  • Overleg altijd met de redding groepen. Contact opnemen met de verschillende dieren te redden samenlevingen en schuilplaatsen in Florida en roep jezelf als een potentiële adoptiegezin. Laat ze uw contactgegevens, dus in het geval er een Maltese dat moet worden aangenomen, kunt u gemakkelijk te bereiken bent. Gelukkig, redding organisaties hebben hun eigen websites, waardoor het makkelijker voor u om in contact te blijven met hen.
  • Evalueer uw huis als een koesterende omgeving voor een redding Maltees. Vergeet niet dat een reddingshond is door moeilijke tijden, en het minst nodig heeft, is een huis dat meer stress toevoegt. Dus zorg ervoor dat uw huis is een veilige, zorgzame omgeving voor de hond. De familieleden moeten allemaal worden gastvrij. Het huis zelf is hond-vriendelijk. En de andere huisdieren, als er, moet makkelijk in de omgang.
  • Heeft de hond ondergaan een behandeling. Rescue Maltezers zijn vaak ziek. Als je toevallig naar huis te brengen een zieke Maltese, onmiddellijk naar een dierenarts. Laat de hond gecontroleerd, behandeld en gevaccineerd. Als u zorg goed uit te halen, zal de zieken Maltese terugkeren naar zijn levendige en gelukkig zelf.
  • Realiseer je dat de hond misschien niet gemakkelijk aan te passen aan de nieuwe woning. Dit gebeurt vooral als de hond is in het asiel of rescue organisatie voor een lange tijd. Hoewel het zeer waarschijnlijk is getraind en voorbereid voor adoptie, kan de hond nog steeds vertonen sommige gedragsproblemen. Dus geef het een tijd aan te passen. En zorg ervoor dat aanpassing gemakkelijker te maken voor de hond.
  • Focus op het trainen van de hond. Als de hond gedragsproblemen blijven hangen, zelfs lang na haar aankomst, moet u mogelijk de Maltese uitgebreid getraind. De gedragsproblemen kunnen worden veroorzaakt door een trauma, slechte training door de vorige eigenaar, of een aantal andere voorwaarden. Om de opleiding van een stuk makkelijker, vraag pointers van andere Maltese eigenaars of van een dierenarts.
  • Wees klaar voor de verantwoordelijkheden. Het bezitten van een hond is een grote verantwoordelijkheid. Je moet veel tijd, moeite en geld te besteden. Dus redden een Maltees alleen als je weet dat je in staat zijn om het bezitten van een. Als u nog niet klaar voor de verantwoordelijkheden, zult u waarschijnlijk geven de hond op een bepaald punt, waardoor de hond nieuwe stress en trauma.

Geen Maltese dient te worden getraumatiseerd, verlaten of verwaarloosde

Hoe maak je een maltese in florida te redden. Overleg altijd met de redding groepen.
Hoe maak je een maltese in florida te redden. Overleg altijd met de redding groepen.

Geen Maltese dient te worden getraumatiseerd, verlaten, of verwaarloosd. Net als mensen, elke hond verdient een liefdevol gezin. Helaas, er zijn duizenden van hen die niet in een zeer verzorgende en zorgzame omgeving. Zo stelt een van hen. De goedkeuring van een Maltees is een beslissing die gaat naar de hond het leven en de jouwe voor altijd veranderen.