E2y

Hoe maak je een hond vriendelijke tuin te creëren

Als je bent zoals de meeste eigenaren van gezelschapsdieren

Als je bent zoals de meeste eigenaren van gezelschapsdieren, uw hond besteedt waarschijnlijk een groot deel van de tijd in uw achtertuin. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om uw tuin te maken een geweldige plek voor u en uw hond om samen tijd doorbrengen.

 1. Omheining van de tuin, en zorg ervoor dat er geen gaten in het hek. Niets is leuker voor uw hond dan het hebben van de vrijheid om te rennen en te spelen zonder beperkingen, zoals tie-outs of riemen. Om dit veilig te doen, moet je zetten een hek. Zorg ervoor dat het hek hoog genoeg is, zodat uw hond niet kan springen, en wilt u misschien een palissade hek in plaats van ketting beschouwen als vele honden kunnen klimmen ketting hekken. Bedenk ook dat honden kunnen graven onder een hek.
Hoe maak je een hond vriendelijke tuin te creëren. Omheining van de tuin, en zorg ervoor dat er geen gaten in het hek.
Hoe maak je een hond vriendelijke tuin te creëren. Omheining van de tuin, en zorg ervoor dat er geen gaten in het hek.

Een andere optie die goed werkt voor grote werven is een onzichtbare omheining. Deze hekken zijn ondergrondse, en houd uw hond van het verlaten van de werf. Houd er echter rekening mee, dat sommige honden dingen aan de andere kant van deze hekken die de kleine schok krijgen ze de moeite waard het opladen over de schutting te maken te zien.

 • Zorg ervoor dat er een schaduwrijke plek voor uw hond bij warm weer. Als u en uw hond zullen worden opknoping uit in de achtertuin voor meer dan een paar minuten als het weer warm is, zorg er dan is er ergens een hond kan ontsnappen de hete stralen van de zon. Dit kan een plek onder een boom of wat struiken of onder een patio of een andere structuur. Wees voorzichtig over het gebruik van hondenhokken, hoewel ze kunnen enige verlichting bieden tegen de zon, kunnen ze behoorlijk warm binnen ook in de zomer.
 • Kijk voor puin, gaten, en andere items die een gevaar voor uw hond kunnen voorzien. Gaatjes waar uw hond zou kunnen reis en verwonden zichzelf. Maak een punt van het doen van een reguliere patrouille van uw tuin om te zoeken naar iets dat kan worden gekauwd en ingeslikt die schadelijk kunnen zijn voor uw huisdier, zoals afval, rotsen, of iets anders uw hond zou kunnen denken over het eten.
 • Verwijder of zich te onthouden van het planten van planten of bomen die kunnen giftig zijn voor uw hond. Neem contact op met uw dierenarts voor een lijst van gevaarlijke planten. Er zijn veel planten die kunnen veroorzaken bij uw hond ziek worden of zelfs sterven als ingeslikt. Sommige van deze planten omvatten narcissen, tomatenplanten en tulpen.
 • Zorg voor warme, droge schuilplaats in koud of slecht weer. Als het weer verandert koud of regenachtig, het is niet aan te raden dat u uw hond te houden voor langere tijd. Voor de momenten dat hij hoeft uit te komen voor een aantal sporten in koud of regenachtig weer, een hond huis of andere beschutting, zoals een plastic iglo, voor hem om te ontsnappen aan de elementen. Deze structuur mag niet worden geplaatst in een gebied waar water kan ophopen. Doe wat warme, zachte bedden in om een comfortabele hangen bieden uit. Wanneer de temperaturen dip onder het vriespunt, moet uw hond niet naar buiten te gaan voor langer dan een paar minuten of zo voor een potje breken en een aantal snelle oefening.
 • Houd een verscheidenheid aan leuke speelgoed in de tuin voor uw hond. Gebruik uw hond eigen voorkeuren als leidraad. Voor hoge energie honden, tennisballen en frisbees zijn ideaal. Als je de ruimte hebt, kunt u ook het opzetten van een agility cursus voor uw huisdier. Voor honden die net als te liggen in de zon, kan een groot bot voor het kauwen zijn de weg te gaan. Als uw hond is een in water minnaar, het opzetten van een pierenbadje en u zult zo vermaakt worden als hij is wanneer hij spatten rond in het.
 • Nabijgelegen Houd een verse kom schoon water. Zorg ervoor dat u het water verandert in de buitenlucht van uw hond waterbak elke dag, en houd het dicht bij je hond terwijl buiten.
 • Geniet van de tuin met uw hond. Zoveel als uw hond kan zijn speelgoed te genieten, zal hij waarschijnlijk genieten van uw bedrijf nog meer. Logeren buiten met je hond zorgt ervoor dat hij niet start betrokken zijn bij ongepast gedrag, zoals graven en blaffen uit verveling. Het zal ook zorgen zijn veiligheid moet per ongeluk een hek opengelaten worden of indien hij erin slaagt om een gat in het hek.
 • Of u nu een uurtje of een halve dag in de tuin met je hond

  Of u nu een uur of een halve dag in de tuin met je hond door te brengen, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om het een leuke plek. De top zorg is het bijhouden van uw hond veilig. Zodra u zorgen dat er geen einde aan de leuke dingen die je kunt doen met je hond in uw eigen achtertuin.