E2y

Hoe maak je een hond bed te maken

Ben je moe van je hond slapen op je bed

Ben je moe van je hond slapen op je bed? Is uw hond de oude bed ziet er een beetje versleten? Een hond bed is een snelle en eenvoudige naaiproject. Het is een geweldige manier om de perfecte bed voor uw huisdier te creëren, in elke stijl of kleur je wilt.

Hier ziet u hoe een hond bed te maken:

Materialen en benodigdheden:

Hoe maak je een hond bed te maken. Materialen en benodigdheden.
Hoe maak je een hond bed te maken. Materialen en benodigdheden.
  • Verschillende kussens of oude bank kussens (of vulling van de stof op te slaan)
  • Dikke bekleding stof
  • Lange rits
  • Swing machine
  • Draad die de stof overeenkomt
  1. Koop genoeg stof. De grootte van de hond bed is afhankelijk van wat voor soort hond je hebt. Wilt u misschien uw hond te meten terwijl hij slaapt om een idee van hoeveel ruimte hij neemt opstaan. Zorg ervoor dat de hond bed is voldoende groot genoeg voor uw slapende hond. Als u die een kussen of kussen, zorg ervoor dat uw gekozen kussen of een kussen is groot genoeg voor uw hond om op te slapen, en meet vervolgens dat in plaats van uw hond. U kunt overgebleven materiaal te gebruiken van andere projecten, maar zorg ervoor dat het zeer sterk materiaal alvorens het te gebruiken om een hond bed te maken.
  2. Knip de. Nu, snijd twee grote pleinen van de stof, het geven van jezelf minstens een 1 "marge aan elke kant. Als u meer vertrouwen in uw naai-vaardigheden, kunt u het bed rond, rechthoekig, of enige andere vorm te maken.
  3. Naai de stof. Sandwich de twee stukken stof, zodat de goede kanten op elkaar zijn gericht. Naai vervolgens rond drie van de zijden met de naaimachine. Naai de rits in de vierde naad. Hoewel u een hond bed te maken zonder rits, zult u niet in staat zijn om de dekking te wassen, zodat de hond bed zal niet zo lang. Zorg ervoor dat de rits wordt geconfronteerd met de juiste manier als je de hond bed goede kant naar buiten draaien. Dubbel te controleren alle van de naden om ervoor te zorgen dat ze maximaal tot veel gebruik. Als je extra kracht op de naden wilt, zet het bed naar de goede kant, strijk het zo dat alle randen en hoeken plat ligt en naai een steek helemaal rond de buitenranden van het bed voor de wapening.
  4. Voeg de vulling. Unzip de rits langs de naad van uw hond bed. Plaats nu de vulling, kussens of kussens in het bed. U mag in staat zijn om de kussens en kussens intact te plaatsen in het bed, afhankelijk van hun grootte. Anders, snijd ze open te hergebruiken de vulling.
  5. Sluit het huisdier bed. Rits de rits en naai de rits met de hand dicht. Gebruik net genoeg steken te houden gesloten, maar maken het gemakkelijk om de steken ongedaan te maken wanneer u klaar bent om de cover te wassen bent. Als je een rits hebt gebruikt, naai de vierde zijde met de hand dicht.

Het maken van een hond bed is eenvoudig, zelfs voor het naaien beginners

Het maken van een hond bed is eenvoudig, zelfs voor beginners naaien. De sleutel is om ervoor te zorgen dat het bed is groot en duurzaam genoeg voor uw huisdier. Uw hond zal van deze handgemaakte cadeau.