E2y

Hoe maak je een hoefijzer kuil te bouwen

Het is heel eenvoudig om een hoefijzer kuil die kan worden genoten door iedereen. Het spel van hoefijzers is rond voor een lange tijd en is een goed spel om te genieten met vrienden en familie. Er zijn slechts een paar van de dingen die nodig zullen zijn om een hoefijzer kuil maken. Het eerste ding dat u gaat nodig hebben is de aanschaf van deze voorzieningen. Een aantal van hen kan worden gekocht bij de lokale huis reparatie op te slaan, terwijl anderen misschien worden gezocht rond voor.

Hoe maak je een hoefijzer kuil te bouwen.
Hoe maak je een hoefijzer kuil te bouwen.

Je gaat stalen staaf die zal worden gebruikt om de hoefijzers te houden en zal moeten worden stevig genoeg dat als een hoefijzer wordt gegooid op het en het klopt het, het niet zal leiden tot het buigen of omvallen nodig hebben. Zodra u hebt gevonden de hengel die je nodig hebt om het te plaatsen in een container, zoals een kleine koffie kan die is gekapt op maat om een kleine hoeveelheid cement mix te houden. Dit cement mix houdt de stang in verticale positie en zal daar houdt het zo als het is geslagen met een hoefijzer het zal niet komen van de grond of zal omvallen door het gewicht van het hoefijzer. Zodra u hebben toegelaten dat de staaf en cement te harden kun je werken op de doos dat al het zand en dergelijke zal houden.

Aankoop wat zand te gebruiken voor uw hoefijzer kuil en je zult ook moeten 4 stukken hout die in lengte van 2 meter te meten door 2 centimeter hebben. U moet ook de aankoop van een stuk triplex dat 2 meter meet met 2 voeten, die zal zorgen voor het zand naar een plek te houden in een plaats te hebben. U wilt zand te gebruiken, omdat het hoefijzer een zachte landing zal nodig hebben en dit is een geweldige manier om een goede manier om een hoefijzer land te bieden. De 4 stukken van borden moet worden geschroefd samen een plek om de multiplex zetten te creëren.

Als je eenmaal hebt geschroefd alle stukken van de kanten op elkaar de onderkant boven op de zijkanten en een aantal schroeven in het hoefijzer kuil zijkanten vastschroeven. Dit houdt de bodem waarop zal worden omgedraaid en de staaf zal dan geplaatst worden in de doos als je eenmaal hebt besloten waar u de box te plaatsen op in uw tuin. Als je eenmaal hebt besloten waar u wilt plaatsen de hoefijzer kuil graaft een klein gaatje dat het cement en de stang voor uw hoefijzer pit zal houden. Als je eenmaal hebt groef een gat een gat in het midden van de doos met een kleine ronde boor en plaats het cement en de staaf in het gat laag genoeg het hele koffie kan past in het gat dan en vul het ruim voor extra ondersteuning toe te voegen en plaats de doos op de top van het gat en de stang en laat de stang te komen door de doos.

Zodra je dit hebt gedaan neem het zand dat je al gekocht en vul de ruimte rond het gat in de doos en laat de doos te vullen met zand. U heeft dan afgerond een hoefijzer kuil voor u en uw vrienden te genieten. Het was eenvoudig en heeft niet veel tijd in beslag.