E2y

Hoe maak je een hert en hinde party plannen

Stag en doe partijen verschillen van bruids douches of hert partijen

Stag en doe partijen verschillen van bruids douches of hert partijen. Het belangrijkste verschil is hier deze gebeurtenissen tickets om fondsen te werven voor de eigenlijke bruiloft evenement. Stag en doe gebeurtenissen zijn meestal prive en worden gehouden door de naaste familie, vrienden en kennissen. U kunt een succesvolle hert en hinde feest! Vergeet niet een aantal fundamentele overwegingen:

  1. Het eerste dat je zou moeten overwegen is om de totale kosten van de partij zo laag als mogelijk, terwijl het maken van de gebeurtenis nog steeds de moeite waard om tickets te betalen voor. Het laatste wat je wilt horen van je gasten gaat klagen over slechte ventilatie, verlichting, muziek en vooral, het eten. Dus in plaats van het krijgen van royale catering, ga dan voor uw lokale cateraar en bereid uw eigen menu. U moet dicteren uw cateraar op wat menu dat u wenst te bedienen, zodat hij zal niet de uitvinder van zijn eigen menu dat je later misschien spijt.
  2. Sommige organisatoren van hert en hinde partijen vaak het huren van een hotel suite of zaal voor hun evenement. Als u meer wilt weten besparen op de kosten, het huren van een zaal of vraag een vriend als ze een groot appartement of kamer die u kunt huren voor dat evenement. Sommige vrienden zou kunnen hebben familieleden of kennissen die eigen zalen die u kan bieden kortingen op de huur. Maar vergeet niet om de locatie voor de laagste kosten te offeren. Het beste zou zijn als je een goede locatie voor de juiste prijs. Goede locaties zijn de gebieden die gemakkelijk toegankelijk zijn thru verkeer, hebben parkeerplaatsen en zijn bereikbaar met woon-werkverkeer.
  3. Als u niet kunt vinden een goede hal te huren, een ander goed idee is om een lokale pub of bar te vragen om een gebied voor u te houden op die specifieke avond. U kunt spelen karaoke of loterijen en spelletjes. U kunt werken aan een deal met de bar manager. Misschien kunt u in een bepaalde hoeveelheid van de mensen in ruil voor het betalen van een percentage van de drank of het eten. Dit bespaart u kosten op plaats verhuur, eten en drinken. Wat je ook kunt trainen met de bar-manager, er zeker van zijn dat uw gasten zijn de regels van de bar te gehoorzamen. Het is niet afgesloten voor uw hert en hinde partij toch.
  4. Maak een lijst van mensen die je van plan bent om uit te nodigen. Stag en doe partijen zijn meestal gebeurtenissen die zijn persoonlijk en mogen niet worden geplaatst in uw sociale netwerken. U kunt mensen uitnodigen wie je hebt kennis van of de goede vrienden met. Het idee hier is om tickets te verkopen voor zover mogelijk als je kunt om het geld voor uw bruiloft te verhogen. U kunt mensen uitnodigen die slechts bekenden zoals uw kapper of je favoriete Starbucks server omdat sommige mensen nog steeds tickets te kopen, zelfs als ze niet van plan het bijwonen, maar alleen om een bijdrage te leveren.
Hoe maak je een hert en hinde party plannen. Het eerste dat je zou moeten overwegen is om de totale kosten van de partij zo laag als mogelijk.
Hoe maak je een hert en hinde party plannen. Het eerste dat je zou moeten overwegen is om de totale kosten van de partij zo laag als mogelijk.

Niet alleen het hert en de hinde partij winst die u en uw partner al snel in het leven in patronen van financiële steun, maar het geeft uw gasten plezier. Het is een geweldige manier om je toekomst unie te vieren en het geeft tijd voor vrienden en familie te binden samen.