E2y

Hoe maak je een hengst te huisvesten

Dus, heb je besloten om jezelf een mooie hengst, een paard dat kan galop met het beste van hen. Ja, dat men uw droom, maar je moet weten dat het niet veel te nemen om te zorgen voor een hengst. Om te beginnen, moet u in staat zijn om passende huisvesting te bieden. Dit is nodig omdat hengsten bekend is dat ze tamelijk agressief als het gaat om concurrerende paarden en merries. Als een hengst in de buurt komt van een merrie, kunt u er zeker van dat hij zal alles doen gewoon om te paren en broeden. Als er een ander paard in de weg, dan zal hij schoppen en vertrappen hem op zijn weg naar de merrie. Dat gezegd zul je een zeer stevig en goed gebouwd stabiele nodig hebben. Hier zijn enkele tips over de kwestie.

Hoe maak je een hengst te huisvesten. De ruimte.
Hoe maak je een hengst te huisvesten. De ruimte.
  • De ruimte. Technisch gezien moet je alleen huis 1 hengst per kraam als ze kan erg agressief naar andere paarden. U kunt waarschijnlijk een ezel of geit leven met de hengst voor dier socialisatie doeleinden, maar zorg ervoor dat hij de enige paard in de stal. De vloer ruimte moet groot genoeg zijn voor hem, een goede maatregel zou 13 zijn met 13 vierkante meter. Als u van plan bent om hem gezelschap, maak dan de ruimte groter.
  • De wanden. De muren voor een stabiele van de hengst of kraam moet worden gebouwd met behulp van sterk en stevig materiaal. Afhankelijk van het ontwerp van de stal, moet u 2 tot 3 muren op te richten. Als u het ontwerpen van een kraam met 2 poorten, aan de voorzijde en aan de achterzijde voor de opkomst, dan moet je 2 muren. Het wordt sterk aanbevolen om materialen te gebruiken voor de muren die zal staan tegen de machtige trappen dat een hengst kan doen om het te moeten ander paard bezetten de kraampjes ernaast. U kunt gebruik maken van betonnen wanden versterkt met ijzeren berichten of u kunt hard en zwaar hout te gebruiken. Nu, omdat je nog steeds wilt dat hij in staat zijn om te socialiseren, een of andere manier, met de andere paarden gehuisvest naast hem, zorg ervoor dat aan de muur van de zijkanten op een hoogte die nog zullen hem in staat te turen naar de andere kant.
  • Het hek. Voor de poort van uw stal, of je gaat met de enkele of dubbele poort ontwerp, kunt u gebruik maken van gegalvaniseerd bars gemaakt van ijzer in de bovenste helft van de poort. De onderste helft van de poort kan worden gemaakt van hard hout of dikke golfplaten versterkt met bars. Als u het bouwen van een dual gate design, zorg ervoor dat de achterklep opent tot een opkomst.
  • De opkomst. Bij uitoefening van de hengst, is het belangrijk dat hij beperkt is alleen en in een brede, open ruimte. Het gebied moet worden omheind up zodat hij niet in staat te schoppen of springen doorheen. Het hek moet worden gemaakt van harde hout. Als u hem om te zwerven over de opkomst met andere paarden in de besloten ruimte, wees voorbereid op een strijd die schade aan hem en de andere paarden zal veroorzaken.

Vergeet niet dat je zal moeten om hem te laten uit de stal op een dagelijkse basis voor hem om de oefening die hij nodig heeft te krijgen. In staat zijn om galop vrij elke dag zal ook goed zijn voor zijn geestelijke gestalte ook.