E2y

Hoe maak je een harnas te repareren

Een harnas kan verwijzen naar elektrische of riemen die voor stunts, maar meestal wordt gebruikt voor hetgeen als accessoire op een paard. Een harnas van deze soort wordt gebruikt om veilig draperen rond een paard in staat te stellen appendages, zoals paarden getrokken voertuigen (slee, stationwagen, en vervoer) en hulpmiddelen als een ploeg te trekken.

Als u paardentuig dat gerepareerd moet worden

Als u paardentuig dat gerepareerd moet worden, houd in gedachten dat het belangrijk is dat je de klus goed gedaan. Het is vrij eenvoudig en goed te doen, maar het belang wordt benadrukt door de aard van de functie het harnas '. Stel je voor wat er zou gebeuren met een slecht gedaan reparatie. Een paard harnas functioneert als een levenslijn tussen een paard en zijn eigenaar of berijder, dus je moet ervoor zorgen dat u de stappen te volgen en niet overslaan niets of neem snelkoppelingen bij het repareren van een harnas.

Ook van mening dat een harnas of andere manier is een paard kleding

Ook van mening dat een harnas of andere manier is een paard kleding. Als het paard het harnas is gebroken of onregelmatigheden stelt u het probleem niet oplossen door alleen al harnas materialen bestemd voor andere dieren die kunnen blijken te zijn onbruikbaar en onvriendelijk aan paarden. Dit zal gewoon het paard ongemakkelijk en de weg zou staan op de efficiëntie van het paard. Aangezien een harnas is zoals kleding van een paard, moet u ook, dat de harnas past op het lichaam van het paard. Niet alle paarden zijn hetzelfde, dus zo veel mogelijk niet zomaar een ander paard het harnas op een andere. De dimensionering of opzetten van het harnas componenten kunnen niet passen. Als algemene vuistregel, moet een paardentuig comfortabel zit het lichaam van een paard. Er moet voldoende vergoeding van de ruimte om het paard beweging laten gaan zonder het harnas chaffing op hem te zijn. Het spreekt voor zich dat een gebroken of beschadigde harnas moet zo snel mogelijk worden gerepareerd om gevallen van paarden los te breken te voorkomen.

Volg deze eenvoudige stappen om een harnas te repareren:

Hoe maak je een harnas te repareren. Controleer de teugels.
Hoe maak je een harnas te repareren. Controleer de teugels.

Om een gebroken harnas te repareren, de voorbereiding van de volgende items: kwaliteit leer, perforeren of priem, klinknagels en schroeven.

  • Controleer de teugels. Als u nodig hebt om de teugels, hoge kwaliteit en uitstekende kwaliteit leer vervangen is de manier om te gaan. Zorg ervoor dat de teugels gids te lussen stevig bevestigd zijn.
  • Gaan met de andere onderdelen van de kabelboom controleren. Controleer de toestand van de buik riem, broek riem, sleepboot riem, broek en sporen. Je kan gemakkelijk nieuwe steekt dat je het leer eerste om het soepeler te maken primen.
  • Controleer de staat van de kraag. Meestal zijn de kraag last van slijtage. Als je aan de halsband te vervangen, zorg dan dat u aan het leer om het zacht en comfortabel.
  • Controleer de oogkleppen. Meestal wordt dit vraagt om vervanging. Richtingaanwijzers zijn nuttig om het paard zijn plaats te houden.

Wanneer Fashioning harnas componenten

Wanneer Fashioning harnas componenten, zorg ervoor dat u gebruik maken van de beste materialen beschikbaar. U kunt naar een lederen winkel om kwaliteit leer en Rawhide te krijgen, en wat draad die u kunt gebruiken om te ondersteunen en te werken met de dikte van het leer te vragen. Als u niet beschikt over een lederen punch, kun je gebruik maken van een priem om de gaten voor de draad te maken.