E2y

Hoe maak je een groen hondenhok bouwen

Groene hondenhokken zijn trends op dit moment

Groene hondenhokken zijn trends op dit moment. Nee, groene hondenhokken zijn niet groen geschilderd. Ze zijn eigenlijk in lijn met de gehele groene aarde thema. De beweging om het milieu groener en gezonder te maken is het hondenhok hen u zal worden dispositief snel genoeg. Kortom, een groene hondenhok is een typisch huis voor uw hond met een tuin op de top om te dienen als het dak. Het klinkt cheesy en enigszins raar als je erover nadenkt, maar geloof het of niet, dit is een nieuwe rage en om je eerlijk zeggen, het is een geweldig idee. Het stelt u in staat om het milieu te helpen door het planten van meer en maakt uw hondenhok niet alleen een eenvoudige schuilplaats voor uw huisdier, maar een mooie een als goed. Nou, als je enthousiast over dit hele concept en groene trend zijn, dan zijn hier enkele tips over hoe je je eigen groene hondenhok bouwen.

Hoe maak je een groen hondenhok bouwen. Bouwen van een plat-dak hondenhok.
Hoe maak je een groen hondenhok bouwen. Bouwen van een plat-dak hondenhok.
  • Bouwen van een plat-dak hondenhok. De eerste stap is om de werkelijke hondenhok te bouwen. Nou, als je bekend bent met de lieve cartoon hond genaamd Snoopy zijn, dan zult u weten dat zijn hondenhok is de gemeenschappelijke structuur opvang voor honden. Nou, je ook daadwerkelijk iets dergelijks echter te bouwen, in plaats van een schuin dak, bouw je het plat. De reden hiervoor is dat u wilt in staat zijn om een tuin box te plaatsen op de top van dat dak waar uw planten zullen leven en groeien op. Dus bouw je huis en maak het dak plat met behulp van houten planken. Controleer het dak stabiel genoeg is en in staat om het gewicht van een tuin doos draag bovenop wordt.
  • Bouwen de doos tuin. De volgende stap zal bestaan uit bouw je de tuin doos die goed zal passen op de top van het dak. Voor deze fase, zal u wilt red cedar gebruiken voor het vak. Meet het dak en voeg ongeveer 5 centimeter aan de meting rondom. Dit zal het platform voor je vak te zijn. Voor de zijkanten van de doos, snijd het hout zodat de hoogte zal ongeveer 6 tot 8 centimeter. Nu, assembleren de doos en spijker alle gevelbeplating aan het platform. Plaats de tuin doos boven op het dak handhaven van een vijf inch toelage aan alle kanten.
  • Boor de gaten. Voor drainage doeleinden, wil je een paar van een gat aan elke kant en elke hoek boren. De gaten aan de zijkant moet worden in het centrum. Hierdoor kan het water doorheen stromen en langs de zijkanten van het hondenhok moet het vak tuin krijgen gevuld te veel met water later. Zodra dat gebeurd is, nagel de doos op het dak voor de stabiliteit.
  • Bereid de doos tuin voor het planten. Begin met het aanbrengen van bijenwas op de doos tuin. Twee lagen moet het lukken. Zodra dat gebeurd is, ga dan verder met een mooie laag grind, die zal dienen als uw drainage platform. Een duim moeten volstaan. Na het grind, lag op sommige landschap doek bovenop. Lijm aan alle kanten van de doos, zodat het op zijn plaats blijft. Dit voorkomt dat de bodem lekken uit de doos. Tot slot zet de bodem voor het vak. Wil je de bodem om puimsteen, organische bodem, en een beetje zand bestaan. Zodra de bodem in de doos wordt gelegd, beginnen met het planten.

Proberen om het groen te beperken die u zullen planten in de doos om inheemse planten die typisch niet-gevaarlijk voor uw hond zijn. Verzorgen van de planten en ervoor zorgen dat ze krijgen gezonde dosis water in hun vroege stadia van de groei. Snel genoeg, zal je een bloeiende biologische leefgebied bovenop uw hondenhok.