E2y

Hoe maak je een gepensioneerde renpaard kopen

Een gezamenlijke en dringende poging om het probleem van het slachten van gepensioneerden en oud renpaarden te pakken kreeg de aandacht van het Amerikaanse Congres en de Senaat en uiteindelijk won de rechtszaak die het verdiende wat resulteert in een verbod op het slachten of verkoop-voor-slachting van renpaarden. Op 29 juni 2007 werd het laatste en finale paard slachthuis gesloten.

Maar dat is alleen in het Europa

Maar dat is alleen in de Europa. Helaas, de gruwelijke en gewelddadige doden van renpaarden blijft gebeuren in Canada en Mexico, waar ze worden gedood voor hun vlees. Als je erover nadenkt, het doden van renpaarden zodat iemand kan genieten van hun zoute "Tapas" is volkomen gewetenloos en ronduit immoreel en vulgair. Als je deelt het gevoel van duizenden dierenliefhebbers en paardeneigenaren, dan is er iets wat je kunt doen om een renpaard's leven te redden - u kunt overwegen de aanschaf van een gepensioneerde renpaard.

Hoe maak je een gepensioneerde renpaard kopen. Ze hebben oude en ze zijn weg langs de ideale leeftijd om te racen.
Hoe maak je een gepensioneerde renpaard kopen. Ze hebben oude en ze zijn weg langs de ideale leeftijd om te racen.

Waarom zijn renpaarden pensioen door hun eigenaren?

Er zijn een aantal redenen waarom:

  • Ze hebben oude en ze zijn weg langs de ideale leeftijd om te racen. De belangrijkste leeftijd voor een paard om klaar te zijn voor serieuze show-springen of racen wedstrijden is tussen 3-4 jaar oud, op welk moment je volbloed of veulen goed is opgeleid en voorbereid op de eisen van de sport. Sommige paarden al natuurlijk vervagen met pensioen voor de gezondheid en genetische redenen, dit gebeurt meestal wanneer een paard de leeftijd van 25 of zo.
  • Verwondingen die niet langer toestaan dat een paard om te concurreren. Ook terugkerende of herhaalde letsels die veel pijn veroorzaken om een paard wanneer gedwongen om te concurreren.
  • Financiële ellende dat de eigenaar terug te trekken uit de competitie circuit veroorzaken. Het verzorgen van een paard met zich meebrengt heel bedrag, dat 600€ minimum per maand en dat is alleen voor kamer, overnachting, eten, en een regelmatige check-up van een Equine Doctor.
  • Ongevallen dat het paard te voorkomen dat zich niet volledig herstellen.
  • Geen stabiele ruimte.
Maar dat is alleen in het europa. Check out de open directory on horse retirement.
Maar dat is alleen in het europa. Check out de open directory on horse retirement.

U kunt helpen besparen een gepensioneerde renpaard het leven door het kopen van een. Hier is hoe:

  1. Check out de Open Directory on Horse Retirement, die geeft je een goed aantal rusthuizen voor paarden. Deze plaatsen meestal kunt u kopen / een paard begin vast te stellen op 190€ tot 750€ afhankelijk van het ras en de grootte. Echter, heb je ook de mogelijkheid van de vaststelling van een zonder een adoptie vergoeding of door een kleine donatie te dus maak er het meeste vragen voor het beste resultaat.
  2. Als u meer geneigd om een renpaard kopen van een asiel, dan je zou willen controleren savethehorses.com . Deze non-profit opvang verzorgt, feeds en biedt "touch en genezing counseling" voor paarden die zijn getraumatiseerd door blessures, of was verlaten of misbruikt door hun vroegere eigenaars.
  3. De Europa Jockey Club heeft een uitstekend programma in de plaats voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van gepensioneerde renpaarden. Voor verschillende kosten vanaf 20€ tot 75€ voor dollars of meer indien gewenst, kunt u al op de behoeften van een gepensioneerde renpaard, zonder vast te stellen of het kopen van een. Het programma dat werd gelanceerd in 1983 heeft met succes gered honderden volbloeden met financiële steun van haar leden en niet-leden.
  4. Zodra u een van de gepresenteerde opties gekozen, kunt u beginnen met het coördineren en te vragen voor informatie over het renpaard in kwestie. Informatie zoals ras, leeftijd, gezondheid en Equine arts afstanden nodig zijn om meer te leren over uw paard.
  5. Tot slot geeft het je geld als je kunt om zijn leven te redden. Uw ooit betrouwbare creditcard of cheque boek gaat een lange manier om een gepensioneerde renpaard te houden van wordt uitgevoerd voor iemand anders dieet grillen.