E2y

Hoe maak je een fret kopen

Behorend tot de familie van wezels

Behorend tot de familie van wezels, de fret heeft een lange en slanke lichaam met korte benen. Fretten zijn meestal ten onrechte gezien als leden van de knaagdieren familie, maar deze dieren hebben meer kans op een kruising tussen een kat en een hond. Zeer vriendelijk, speels, sociaal, en hun aanleg voor menselijke interactie zijn slechts enkele van de opvallende kenmerken van fretten. Dit is de reden waarom ze kunnen worden geschikt gemaakt worden als huisdier. Als gevolg van hun wezen vrij actief, fretten moeten opleiding en zorg gegeven aan hen door hun eigenaren of houders.

Hoe maak je een fret kopen. Als je koopt zelf een fret.
Hoe maak je een fret kopen. Als je koopt zelf een fret.
  • Bij het kopen van een fret, moet je eerst deskundig genoeg over en bereid om hieraan de zorg en aandacht die het nodig heeft van jou.
  • U kunt beginnen door contact op de wilde dieren afdeling eerste, of de dierenarts in uw land. Door middel van deze stap, je dan moet weten of het bezitten van een fret legaal is in het gebied waar u woont, of als je nog moet verwerven zelf een licentie voor u om een eigen.
  • Eenmaal gedaan met raadpleging van de bevoegde personen, kunt u alvast de dingen die je fret zal namelijk nodig,: een kooi, vitaminen, containers voor zijn voedsel en water, speelgoed voor het spelen met, traktaties en vooral, het eten.
  • U moet ook ervoor zorgen dat uw huis zou "fret-proof" te zijn, aangezien fretten staan bekend als zeer ondeugend. Ze staan bekend om in alles, en als de dingen en dat soort dingen in je huis zijn niet bewaard in de juiste manier dan zou het een groot probleem zeker iets voor jou.
  • Als je koopt zelf een fret, moet u controleren dierenwinkels in uw plaats. Maar zelfs dan, is het raadzaam voor u om eerst vertrouwd te zijn over de wetten en regels van uw staat. Dit is een belangrijk ding voor je te doen, omdat er misschien een aantal winkels die fretten verkopen illegaal. Niet alleen omdat de winkel huisdieren verkoopt, zoals fretten, betekent dat zij gemachtigd zijn om dit te doen. Ferret schuilplaatsen moet ook worden overwogen. U kunt ook zoeken naar advertenties op de krant met betrekking tot degenen die fokken fretten.
  • Een ander ding dat je moet ook doen is het kiezen van het geslacht en de leeftijd van de fret die je wilt hebben en bezitten. Baby fretten worden genoemd kits, hun leeftijd loopt van vier tot zes maanden oud. Als een fret is al boven zes maanden oud, is het al beschouwd als een volwassene.
  • Volgende ding dat u moet overwegen in het kopen van een fret is de grootte ervan. Vrouwelijke fretten zijn in staat om te groeien over een lengte van 15 centimeter en weegt ongeveer ¾ tot 2 ½ pond.
  • Bij het kiezen van een fret, moet je onderzoeken zijn verschijning. Kies er een die heldere ogen heeft, heeft een vacht die is zacht, heeft een gezonde huid en snorharen, en heeft een speelse houding. Er zijn een verscheidenheid van de vacht van een fret de kleuren: albino, donkere ogen wit, sable, chocolade, en zilver. Ook sommige fretten hebben witte vlekken of strepen.

In het proces van het kopen van een fret

In het proces van het kopen van een fret, zijn er bepaalde overwegingen die je moet maken. Je moet voorzichtig en alert te zijn op alle mogelijke manieren bij het kiezen van een sinds je zou met het live voor een periode van tijd. Budget moet ook een punt van zorg.