E2y

Hoe maak je een fret kooi te bouwen

Als uw huisdier fret heeft behoefte aan een huis en het kopen van een kant-en-klare een is te duur, kunt u proberen het nemen van de doe-het-zelf-route en bouwen er zelf een. Het grootste deel van de kooien te koop zijn heel mooi maar misschien niet passen bij uw behoeften of uw idee van hoe de kooi voor uw huisdier fret zou moeten zijn. De bouw van een goedkope, pasklaar een vaak niet stevig en zal slechts een korte tijd. Een fret is heel sterk en dient te beschikken over een kooi die is duurzaam, goed geconstrueerd en hebben een goede ventilatie. Een kooi is de meest geschikte woonruimte voor uw fret. En als je gaat om een te bouwen, kunt u bepalen hoe groot de kooi zal zijn om uw fret te laten bewegen vrij en comfortabel. Hier is hoe het bouwen van een fret kooi:

Hoe maak je een fret kooi te bouwen. Het ontwerpen van de kooi.
Hoe maak je een fret kooi te bouwen. Het ontwerpen van de kooi.
  • Het ontwerpen van de kooi. Het eerste ding om te doen is om te komen met het ontwerp van de fret draad kooi. Hoeveel fretten heb je? Wilt u alle speciale functies te bouwen? Waar zal je de kooi? Je moet in staat zijn om deze vragen te beantwoorden voordat u begint met de bouw van de kooi. Vergeet niet dat u bent de architect van dit project en dat je de kooi wel aanpassen zoals jij dat wilt. U heeft vrij spel op het ontwerpen van de kooi, zodat het bedenken van een ontwerp dat u wilt is erg belangrijk. Idealiter voor een fret moet de dimensies 3 meter lang, 2 meter hoog en 2 meter diep. Voor elke extra fret voeg ongeveer een voet van lengte en hoogte.
  • Montage van de dingen die je nodig hebt. Je moet dik multiplex, zelfklevende vinyl tegels, 13 meter van kippengaas met een-inch gaten, 2-inch x 4-inch hout gesneden in zes stukken van 3 meter in lengte en 10 stuks van 2 meter in lengte. Je moet ook twee middelgrote scharnieren, houtschroeven, U-nagels of spijkers.
  • Bouwen aan de kooi. Eerst op te bouwen van de onderkant van het frame. Combineer twee stukken van 2 meter lang 2x4s met 3 meter lang 2x4s om een rechthoek te maken. Maak twee van deze. De andere wordt gebruikt voor de kooi deksel. Plaats vier 2 meter lang 2x4s in een rechtopstaande positie op de vier hoeken van het onderste frame. Gebruik houtschroeven aan de palen te bevestigen. De resterende 2 meter lang en 2 meter lang 2x4 stukken als brace voor het bovenste deel van de kooi frame. Meet de onderkant en snijd een stuk van dik triplex op maat. Bekleed de multiplex met stick-on vinyl tegels om het oppervlak te beschermen tegen morsen en vlekken. Bevestig de bodem met houtschroeven. Bedek de bovenkant van de kippengaas, snijden op maat en verankering met U-nagels. U kunt ook gebruik maken van spijkers en buig het na de nagel is ongeveer driekwart door het bos. Bestrijken nu de drie zijden van de onderkant van de kooi met kippengaas. Bevestig de scharnieren aan een lange zijde van het deksel en het bovenste deel van de kooi. Voeg een slot op de deksel zoals een fret is een grote ontsnapping kunstenaar.
  • Het toevoegen van meubels. Je kan plastic water, speeltjes en objecten toe te voegen in de kooi zodat uw fret heeft dingen om mee te spelen. Objecten moeten niet klein genoeg voor uw huisdier om te slikken en mogen geen gevaar opleveren voor het dier om te interageren met.

Het bouwen van een fret kooi op uw eigen zorgt voor maatwerk en bespaart u een hoop geld. Zolang je de juiste materialen te gebruiken en volg basic ontwerp en vakmanschap principes, moet je wel goed.