E2y

Hoe maak je een fret baden

Als de dagen gaan door

Als de dagen gaan door, zult u zeker merken dat de penetrante geur die is doordringend uw huis is niet echt in de badkamer, in het bijzonder van het toilet. De realiteit is dat uw huisdier fret nu is uitgegroeid tot de stank van de stad. Wanneer dit gebeurt, wat je nu moet doen is om uw fret te geven een bad. In tegenstelling tot wat andere mensen denken, zullen fretten graag een bad te nemen vooral als het wordt gedaan met hun meester ernaast. Echter de fret alleen waarderen echt het bad of het juist gebeurt. Als het goed gebeurt, dan zul je in staat zijn om een zoete geur huisdier fret loungen genieten rondom uw huis. Hier zijn enkele tips over hoe je een fret goed baden.

  • Sluit de deur van de badkamer. Bij het geven van uw huisdier fret een bad, zorg ervoor om hem in de badkamer en de deur te sluiten, zodat uw huisdier fret niet handbereik te ontsnappen en rennen voeten treedt overal in uw huis het nat is. Chasing een fret vooral als het nat is is niet echt iets wat je wilt doen.
  • Prep de badzone. Voor zijn bad, kunt u ervoor kiezen om hetzij de badkamer bad of badkamer wastafel te gebruiken. Vul het bad of de gootsteen met lauw water. Vergeet niet, fretten houden van het water en zal de verleiding niet weerstaan een mooi bad. Ze zijn echter gevoelig voor temperatuur van het water. Deze het geval is, zorg ervoor dat het bad niet te heet en niet te koud. Iets precies goed of een beetje warm zou de voorkeur water temperatuur. Met de badzone gevuld met warm water al, zweep uit uw fret shampoo en knijp erin om een paar druppels en meng dit in het water totdat het zeepsop. Het type van shampoo u wilt gebruiken zal afhankelijk zijn van de toestand van de vacht van uw fret. Als je gewoon wilt om hem te laten fris en geurvrij, overweeg dan het gebruik van een ontgeuren shampoo. Als uw huisdier vlooien problemen, gebruik dan een anti-vlooien shampoo.
  • Baden de fret. Zodra het badwater is voorbereid, laat de fret sprong in het water en laat hem om te ontspannen met uw handen het verspreiden van het badwater over zijn hele lichaam. Zorg ervoor dat zijn nek en buik te krijgen tijdens het bad. Knijp meer shampoo in je handpalm en masseer zijn hele lichaam mee. Schrob de delen waar geur of vlooien heersen. Als uw fret weerstaat het bad, gebruik dan een natte handdoek om hem zijn plaats te houden en uit tollen en spatten. Zodra de fret het lichaam is doorweekt en op de juiste shampoo, spoel het af met warm water. Dit gezegd zijnde, zorg ervoor om een emmer warm water te houden naast je en een kop te gebruiken om een deel van het water scheppen en giet het over je huisdier met de doelstelling van het spoelen van de shampoo uit.
  • Droog de fret. Om de fret te drogen, verwijder hem uit het bad of de gootsteen en laat het water in. Zodra het water is verdwenen, lijn het bad met handdoeken en leg de natte fret in het bad. Hij zal drastisch proberen om zich af te drogen door tuimelen en wrijven over de handdoeken. Dit is eigenlijk het leuke deel van het bad speciaal voor de fret.

Zodra uw huisdier is lekker droog

Hoe maak je een fret baden. Sluit de deur van de badkamer.
Hoe maak je een fret baden. Sluit de deur van de badkamer.

Zodra uw huisdier is lekker droog, plaats hem terug in zijn hok of waar het ook is dat u hem in staat stellen te blijven in uw huis. Zorg ervoor dat u het proces te herhalen na ongeveer 3 tot 4 weken. Nooit baden een fret elke week omdat ze gevoelig zijn voor temperatuur en baden ze vaak kan ervoor zorgen dat ze ziekten te ontwikkelen.