E2y

Hoe maak je een eenvoudige roos boutonniere maken

Een roos boutonniere is een florale decoratie die meestal wordt door mannen gebruikt tijdens een bruiloft of een andere formele gelegenheid, dat het gebruik van dergelijke roos boutonniere vereist. Dit voegt een gevoel van formaliteit en inrichting voor smoking van de bruidegom of als ornament aan de bruidsjonkers de kleren die aangeven welk deel van de entourage zij behoren.

Hoe maak je een eenvoudige roos boutonniere maken. Na bestudering van de roos die je gaat gebruiken.
Hoe maak je een eenvoudige roos boutonniere maken. Na bestudering van de roos die je gaat gebruiken.

De roos boutonniere is enigszins vergelijkbaar met een corsage die door vrouwen gedragen tijdens bruiloften en formele gelegenheid. Het verschil tussen de twee is dat corsages vaak een meer decoratieve vooruitzichten die het meest vaak versierd met linten en strikken vereisen. Rose boutonnières zijn eenvoudiger en hebben geen extra linten om ze te versieren als mannen gebruik van maken.

Om te beginnen het maken van uw eenvoudige roos boutonniere je moet kiezen van de juiste maat steeg naar de nodige effect dat u wenst te creëren. Neem bijvoorbeeld voor boutonniere van de bruidegom. Je moet een middelgrote bloem kiezen om het te onderscheiden van de bruidsjonkers. Anders zal de bruidegom alleen uit als een gemeenschappelijke stalknecht in plaats van degene die op het punt staat te trouwen.

De materialen die nodig zijn om de eenvoudige roos boutonniere voorzien van een roos, een klein stukje varen of gipskruid of een vulmiddel dat een aanraking van groen zal toevoegen aan de corsage, 5 tot 6 centimeter van bloemen tape, schaar en 1 tot 2 parel bekroond pinnen .

Verzamel de vulstof of varen met de basis van de roos hoofd. Binden rose steel en de vulstof of varen stam elkaar met behulp van de bloemen tape.
Verzamel de vulstof of varen met de basis van de roos hoofd. Binden rose steel en de vulstof of varen stam elkaar met behulp van de bloemen tape.
  1. Na bestudering van de roos die je gaat gebruiken, zorg ervoor dat u in staat bent om de zorg voor het goed zodat het niet zal kijken verwelkte of sterven. Zorg ervoor dat u een roos met bloemblaadjes die nog niet volledig bloeide in looptijd te kiezen. Snij de stelen ten minste 1 inch of 1 - ½ cm vanaf de basis van de bloem.
  2. Verzamel de vulstof of varen met de basis van de roos hoofd. Zorg ervoor dat het slechts genoeg, zodat het niet de roos te vervangen als de belangrijkste decor van de boutonniere. Snijd het af aan de basis tot bijna dezelfde lengte van de roos stengel.
  3. Binden rose steel en de vulstof of varen stam elkaar met behulp van de bloemen tape. Zorg ervoor dat je dit nu als netjes en veilig mogelijk te maken. Dit is om te voorkomen dat ongelukken zoals de roos die slechts het vulmiddel plaats gelaten. Wikkel de tape van de stengel basis tot aan de petal basis. Doe dit door te gaan naar beneden en wind het weer een back-up naar de finish te creëren.
  4. Gebruik de parel pinnen in de steel door deze in de bodem. Nogmaals, zorg ervoor dat u in staat bent om de pin goed binden aan de roos boutonniere voorkomen dat, wanneer de gelegenheid zich voordoet. Het behouden door het in de koelkast. Dit is om de versheid van de roos boutonniere.

Om de gelegenheid meer formele, zijn roos boutonnières vaak gebruikt als een van de decors om de smoking aantrekkelijker en helder. Saaiheid en verveeld uitziende mensen worden onmiddellijk verbeterd als gevolg van de toegevoegde decors tot de formele kleding die ze soms ongemakkelijk inch