E2y

Hoe maak je een bruiloft douche te organiseren

Bruiloft douches zijn een geweldige manier voor nieuwe koppels om hun verloving aan te kondigen. In de bruiloft douche, kan het paar ook worden gegeven gaven en kan worden gefeliciteerd door andere mensen voor hun beslissing om te trouwen. Als u wilt een bruiloft douche hosten, hier zijn enkele van de stappen die je nodig hebt om het evenement te organiseren.

Datum

Datum. Om voor u bij elkaar om zo veel vrienden en familie voor de bruiloft douche, moet je de douche te plannen in een tijd die handig is voor het grootste aantal mensen. De gebruikelijke data die worden gebruikt zijn het weekend, aangezien de meeste mensen vrij zijn in het weekend. U kunt echter ook gastheer van een bruiloft douche op vrijdagavond na de kantooruren, hoewel sommige van de gasten kunnen willen om te ontspannen en tot rust komen in deze tijd. Voeg in een paar drankjes, echter, en u kunt hen helpen ontspannen als ze deelnemen aan de douche.

Gastenlijst

Hoe maak je een bruiloft douche te organiseren. Datum.
Hoe maak je een bruiloft douche te organiseren. Datum.

Gastenlijst. De gastenlijst moet ook worden gedacht op voorhand. In het ideale geval moet u overal tien tot twintig gasten, afhankelijk van of u wilt een grote of kleine groep voor de bruiloft douche. Houd er echter rekening mee, dat hoe groter de groep, hoe moeilijker het zal zijn om de groep te organiseren. U hebt ook een locatie die groot genoeg is voor maximaal twintig mensen om te bewegen. Als u de extra geld, kun je eigenlijk het huren van een hotel conferentiezaal voor de bruiloft douche.

Thema. De meeste bruiloft douches hebben een thema. Het thema kan zo simpel zijn als een kleurcode voor de jurk. U kunt een witte thema bruiloft douche bijvoorbeeld. U kunt ook een tea party thema bruiloft douche waar je kunt koffie en een verscheidenheid aan koekjes en andere broodjes serveren. U kunt zelfs een Rubber Ducky thema bruiloft douche, in afwachting van de vorming van een gezin na de bruiloft.

Menu. Het menu voor de bruiloft douche is afhankelijk van het thema dat u hebt gekozen. Bijvoorbeeld, als u hebt gekozen voor een Hawaiiaanse thema bruiloft douche, men kan barbecuen wat kip kebabs en serveer deze met Hawaiian fruit punch. Afgezien van het thema, zorg ervoor dat het voedsel dat je te dienen zijn gemakkelijk te bereiden en gemakkelijk te voor de gasten om te eten. Hapjes zijn ideaal. Als je het extra geld, kunt u huren cateraars om het voedsel te bereiden.

Programma

Gastenlijst. Gastenlijst.
Gastenlijst. Gastenlijst.

Programma. Zorg ervoor dat u een kort programma voor de bruiloft douche. Het programma hoeft niet te gedetailleerd, maar moet richting geven aan de bruiloft douche. U kunt een korte video waarin het gelukkige paar, bijvoorbeeld, of stel een tijd in de bruiloft douche voor de gasten om het echtpaar te feliciteren of presenteren hun geschenken.

Tenslotte, maak kleine penningen die u kunt geven aan uw gasten. De tokens kan zo simpel zijn als een doordachte kaart, maar u kunt meer creatief en weg te geven kleine voorwerpen zoals decoratieve dozen of gebakken producten. Deze zal de gasten dat u hun aanwezigheid en deelname aan uw bruiloft douche genoten.