E2y

Hoe maak je een bruiloft douche te geven

Wanneer u zijn toegewezen aan een specifieke vorm van taak

Als u bent toegewezen aan een specifieke vorm van taak, je wilt altijd geef het je best. U wilt het meeste uit van te maken en niet iets laten verpesten de voorbereide plannen die u al hebt. Dit geldt vooral wanneer u overweegt een zeer belangrijke gebeurtenis, zoals een once in a lifetime bruids douche.

Meisjes willen altijd het beste wat ze kunnen hebben

Meisjes willen altijd de beste die ze kunnen hebben. Ze hebben altijd plezier in het krijgen van gemerkt. Hoewel jongens doen voelen op dezelfde manier, alleen de binnenkort te bruid wil alle aandacht voor zichzelf hebben op die tweede meest waardevolle gebeurtenis (natuurlijk, de trouwdag zelf is de eerste).

Er zijn een aantal dingen die nodig zijn om te worden overwogen vóór en tijdens de bruiloft douche. Als u een groot feest, kan je net zo goed weet dat deze belangrijke richtlijnen:

De datum waarop de dag als een "must"

Kies een datum die is zeker van toepassing voor degenen die de douche partij, vooral de bruid en de moeders van zowel de bruid als de bruidegom bij te wonen. De meest gekozen data zijn ofwel twee maanden of twee weken voor de eigenlijke bruiloft.

Verkrijg de gastenlijst geplukt

Hoe maak je een bruiloft douche te geven. De datum waarop de dag als een "must".
Hoe maak je een bruiloft douche te geven. De datum waarop de dag als een "must".

De bruid houdt in de eerste plaats de bevoegdheid van het plukken wie en hoeveel gasten ze wil om haar te vergezellen in haar partij. Laat haar naam en pak die ze zou willen uitnodigen. Het is diep te raden om niet uit te nodigen een gast die geen deel uitmaakt van de lijst.

Het thema

Dit is het deel waar je en wie helpt u tonen hun creatieve kant van de partij planning. Selecteer een thema iedereen zal niet zeker vergeten. U kunt kiezen voor een thema, zolang het voldoet aan je. Vooral bekend thema's zijn onder andere: lingerie douches, huwelijksreis douches, en rond-de-klok douches.

Markeer de locatie

Wanneer u zijn toegewezen aan een specifieke vorm van taak. Verkrijg de gastenlijst geplukt.
Wanneer u zijn toegewezen aan een specifieke vorm van taak. Verkrijg de gastenlijst geplukt.

Uw keuze van de locatie hangt af van hoeveel geld u bereid bent om te gooien voor het succes van de partij. Het hangt ook af van de mensen die zullen samenkomen op de genoemde gebeurtenis. Ook uw locatie zou moeten samenvallen met uw gekozen thema. Bepaal of het publieke of private partij.

Maak de uitnodiging

Uitnodigingen gewoonlijk verzonden in ten minste drie weken tevoren. U kunt mailen of persoonlijk bij u afleveren van de uitnodigingen. Als gemaild, vergeet niet om een kaart die hun reactie op de uitnodiging zal uitlokken met hun telefoonnummer ook geschreven zijn. Wees artistieke met uw uitnodiging. Het moet een weerspiegeling zijn van het soort thema dat u hebt.

Het eten

De regelingen en de plannen voor het voedsel moet worden besproken en vooraf afgerekend te argumenten die zal stijgen als de dag komt dichterbij te voorkomen. Vaak geserveerd in douches zoals deze zijn hapjes. Volledige maaltijden kunnen ook worden geserveerd.

Games

Laat de stemming saaie draaien

Laat de sfeer saai te zetten. Bereid spellen die de energie van de deelnemers te stimuleren. Dit is ook de kans voor iedereen om zich te mengen en socialiseren met anderen daar geeft, dus beter hebben lekker koel.

Een bruids douche is een once-in-a-lifetime gebeurtenis voor een bruid, dus je moet het zo bijzonder als je kunt. Nodig de juiste mensen, eten heerlijk eten, en genieten van de games.