E2y

Hoe maak je een barrel racing horse voeden

Vat het rennen paarden zijn atleten, en ze moeten voeding die hen zou helpen gelijke tred te houden met de eisen van hun sport te ontvangen. Hier zijn enkele richtlijnen voor het voeden van een barrel racing horse:

  • Kies hoogwaardige diervoeders. Het is heel belangrijk dat je investeert in top-kwaliteit voer voor uw vatpaard. Kijk voor merken die een hoge oplosbare vezels en vet, evenals hoge percentages van eiwitten bieden. Voor jonge vat het rennen paarden, is ongeveer 14-16% eiwit aanbevolen, terwijl de meer volwassen paarden best worden gegeven feeds die 10-12% eiwit hebben. Daarnaast moet je feed die in pellets of korrels komt te kiezen; vele merken bieden een mix van beide vormen. Kies een merk dat is licht verteerbaar.
  • Verkrijg de beste die je kunt veroorloven. Vergeet niet, als het gaat om het voeden van uw vat het rennen paard, je krijgt wat je betaalt voor. Goedkope feeds kunnen veel vreemde deeltjes en additieven bevatten, plus, kunnen sommige ingrediënten die ze bevatten allergische reacties op gevoelige paarden veroorzaken. Dat is waarom het is echt het beste dat u investeert in de beste voeding die je eventueel kunt veroorloven voor uw paard.
  • Weten of pellets, zoete voeding, of geëxtrudeerd voer te kiezen. Pellets en geëxtrudeerd voer verwijzen naar korrels die gemalen zijn geweest met het oog op maximale verteerbaarheid te bevorderen. Dit is een geweldige optie voor paarden die gebitsproblemen hebben, voor zeer jonge en volwassen paarden en voor paarden die zijn kieskeurige eters (zij zullen niet in staat zijn te sorteren op de ingrediënten en kiezen welke te eten). Geëxtrudeerd voer verwijzen te voeden dat is gekookt, en zijn dus beter verteerbaar. Echter, ze vaak duurder dan andere vormen van diervoeders worden. Sweet feeds worden begunstigd door paarden vanwege hun zeer smakelijke smaak.
  • Weet hoe je hooi kiezen. Een ander zeer belangrijk onderdeel van het dieet van een paard is hooi. Hay levert de ruwvoer dat zijn spijsvertering heeft. Hooi kan vallen in twee categorieën: peulvruchten of gras. Vlinderbloemigen hooi bevat hogere hoeveelheden energie, vitamine A, eiwit en calcium dan gras hooi. Bij het kiezen van hooi voor uw paard, moet u kiezen voor een die is groen en bladgroenten, fijne steel en zacht. Vermijd hooi dat beschimmeld ruikt of ziet er stoffig, en die zijn overcured of in de zon gebleekt. Inspecteer tevens het hooi op tekenen van plagen of ziekten, alsook voor teveel hoeveelheid vuil, onkruid of vuil.
  • Kies goede supplementen. Een ander onderdeel van de dagelijkse voeding van uw paard zijn supplementen. Echter, het is noodzakelijk dat u overleggen met de dierenarts van uw paard als de beste supplementen die het nodig heeft. Je moet ook voorzichtig zijn met het geven van je paard te veel vullen, want dit kan alleen maar resulteren in overtoxicity. In het algemeen moet ongeveer 2-3 supplementen genoeg.
  • Geef je paard toegang tot schoon water te allen tijde. Zoveel water is belangrijk voor de mens, dus is het absoluut noodzakelijk om de gezondheid van je paard, als goed.

Onthouden

Hoe maak je een barrel racing horse voeden. Kies hoogwaardige diervoeders.
Hoe maak je een barrel racing horse voeden. Kies hoogwaardige diervoeders.

Vergeet niet, het houden van uw race-paard in topconditie houdt in het toewijzen van een aanzienlijke investering op haar dieetwensen. Kies de beste kwaliteit voedsel dat je kon veroorloven, en zorg ervoor dat u uw paard te voeden volgens zijn specifieke behoeften en het lichaamsgewicht. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!