E2y

Hoe kunt u uw puppy socialiseren met mensen

Honden zijn eigenlijk heel sociale dieren

Honden zijn eigenlijk heel sociale dieren. Honden houden van aandacht en interactie met anderen, zij het met andere mensen of andere huisdieren. Maar een hond die niet is goed genoeg opgeleid om gezellig kan anders reageren dan wat wordt verwacht. Als je in staat bent om uw hond te trainen om sociale, echter, zal je een liefdevolle huisdier dat anderen graag begroeten, spelen met, en zelfs willen dat ze naar huis kon nemen met hen.

Hoe kunt u uw puppy socialiseren met mensen. Stuur uw pup naar school.
Hoe kunt u uw puppy socialiseren met mensen. Stuur uw pup naar school.
  • Start ze jong. Een puppy is het beste gestart op sociale vorming als het nog heel jong. Een puppy's sociale vorming gebeurt in de eerste zestien weken van zijn leven. Hoe de pup is getraind zal weerspiegelen hoe hij zal fungeren als een hond voor de rest van zijn leven.
  • Ontvang een pup bij. Laat uw puppy met u als u uw dagelijkse routine. Of het nu de afwas moeten doen, televisie kijken, of die gasten, uw pup dicht bij u, zodat hij weet dat je er bent. Vermijd blootstelling van hem ook angstaanjagende gebeurtenissen, want uw pup is mogelijk nog niet gaan door wat genoemd wordt de angst invloed periode. Een gesocialiseerde pup leert niet bang te zijn van de drukte van het dagelijks leven.
    Als uw vrienden en familie komen, hen in staat stellen om uw puppy, aanraking of een beroerte hem te begroeten, en zelfs met hem spelen als ze bereid zijn. Laat uw pup opgroeien wetende dat mensen aardig tegen hem en zijn niet bedreigend. Wees op uw hoede te laten kinderen al met hem spelen. Kinderen kunnen een beetje te opgewonden zijn en kan uiteindelijk afschrikken van de pup.
    Maar over het algemeen, hoe meer mensen de pup maakt kennis met, hoe beter hij in staat zal zijn te relateren met de dagelijkse ervaringen en vergadering vreemden. Een gesocialiseerde hond is iemand die voelt zich niet bedreigd of angstig van de aanwezigheid van andere mensen. Het zou eigenlijk veiliger om alleen de mensen te spelen of in de buurt van uw pup te krijgen nadat hij krijgt al zijn noodzakelijke vaccinaties.
  • Stuur uw pup naar school. Controleer uw regio of er is een nabijgelegen puppy training school of kleuterschool. Vergeet niet te vragen of ze zijn opgeleid in het helpen leren honden worden gesocialiseerd of als ze alleen leren corrigeren van ongewenst gedrag van de hond. Puppy school zou zelfs geef hem een kans om andere hondjes te ontmoeten in een veilige en gecontroleerde manier.
  • Houd uw puppy verzorgd. Zorg ervoor dat uw pup altijd een goed bad krijgt. Bruidegom en houd de nagels van uw pup zo goed bijgesneden wanneer hij communiceert met mensen, zullen ze niet bedreigd voelen als hij speelt met hen.
  • Het leven is een avontuur voor uw puppy Uw puppy heeft twee prachtige werelden om te verkennen:. Uw wereld en zijn. Laat uw pup de vrijheid hebben om een gevoel van uw huis te krijgen, maar begeleiden hem net genoeg om ervoor te zorgen dat hij brengt geen schade toe of zichzelf pijn doen. Als uw leven omvat reizen naar een vakantiehuis of rijdt op een zeilboot, overweeg dan het nemen van uw puppy met u, zodat hij kan wennen aan deze dingen heel vroeg.