E2y

Hoe kunt u uw huisdier naar hawaii succes

Verplaatsen

Verplaatsen, in het algemeen, is een karwei dat mensen niet doen voor de lol. Verhuizen van het vasteland is een nog groter karwei omdat het niet is gewoon een verandering van omgeving. De meeste tijden, het is een verandering van alles, cultuur, klimaat, zelfs tijdzones nemen een dramatische verandering. Als je een huisdier eigenaar, dan wordt de wijziging ook gevolgen hebben voor uw hond. Echter, zoals Hawaii is zeer strikt met hondsdolheid controle is, zal u en uw huisdier te gaan door verschillende processen alleen maar om uw hond, kat, of ander huisdier naar de Aloha State. Hier zijn enkele richtlijnen en tips, zodat u en uw huisdier kan een eenvoudiger en snellere manier om de streken van Hawaii te genieten.

  • Volg de checklist. De beste manier om dit te doen is het volgen van de checklist verstrekt op Hawaï Departement Landbouw website voor hun 5-dagen-of-minder-programma. Met het programma, heeft uw huisdier niet de 40 dagen verplichte quarantaine te nemen. De checklist is te vinden in pdf-vorm hier: http://hawaii.gov/hdoa/ai/aqs/aqs-checklist-5.pdf. Volg deze checklist om de brief als zelfs een kleine misrekening of fout kan je diskwalificeren van het programma.
  • Ontvang uw huisdier gevaccineerd en getest. Zorg ervoor dat uw huisdier krijgt ten minste twee anti-rabies shots die 90 dagen of langer en minder dan 90 dagen voor de verhuizing. Een OIE-FAVN hondsdolheid bloedonderzoek is ook verplicht, kan uw lokale dierenarts dat voor u doen en hij of zij zal dan de resultaten toe aan de KSU of DOD. Vergeet niet om uw dierenarts te vertellen op de proef te beheren meer dan 120 dagen voor uw vertrek, en het woord HAWAII plaatsen in de bloedtest indiening vorm, op deze manier zal de DOD of KSU direct naar uw bestand naar Hawaï DA.
  • Implantatie van een microchip. Om te kwalificeren voor het programma van Hawaï, hebben een microchip geïmplanteerd om uw huisdier. Dit gebeurt normaal gesproken samen met de hondsdolheid bloedonderzoek genoemd OIE-FAVN. Uw dierenarts moet een microchip te scannen om te controleren of het werkt. De kosten van een dergelijke microchip varieert, hoewel de gemiddelde marktprijs voor deze nuttige instrumenten is ongeveer 15€ tot 30€.
  • Bestand papierwerk. U bent verplicht om alle relevante vormen van het Hawaii Department of Agriculture website af te drukken, moet u deze en een andere partij kopieën op te slaan in aparte, waterdichte behuizingen. Papieren die u nodig hebt om te brengen zijn originele of zelfs de kopieën van rabiës uw huisdier vaccinaties met de handtekening van uw dierenarts die moet om de quarantainevoorziening in Hawaï worden gepost, samen met een notariële huisdier invoer formulier en de betaling. Als voor uw tickets, vergeet niet om een vlucht voor uw huisdier te boeken zoals sommige luchtvaartmaatschappijen hebben een limiet aan de hoeveelheid dieren aan boord.
  • Laatste voorbereidingen. Als je eenmaal hebt ingediend uw bloedtest indiening, bent u verplicht, volgens de wet, om te wachten 120 dagen vóór u uw huisdier mee te nemen naar Hawaii. Een paar dagen voor, niet meer dan twee weken, breng je checklist, samen met uw huisdier naar de dierenarts voor de laatste medisch onderzoek. Zodra uw huisdier krijgt zijn schone factuur van de gezondheid en alle wachttijden als gevolg, bent u nu toegestaan om uw huisdier mee naar Hawaii voor hun speciale 5-dagen-of-minder-programma

Verhuizen naar Hawaï is ver van de vakantie die toeristen ervaring

Hoe kunt u uw huisdier naar hawaii succes. Ontvang uw huisdier gevaccineerd en getest.
Hoe kunt u uw huisdier naar hawaii succes. Ontvang uw huisdier gevaccineerd en getest.

Verhuizen naar Hawaï is ver van de vakantie die toeristen ervaring. Het is anders, inderdaad, en veel strenger als het gaat om huisdieren, maar als je alle stappen gevolgd in de checklist en gebruikt deze handleiding, dan is de klus moet, hopelijk, worden verminderd. Aloha!