E2y

Hoe kunt u uw hond te meten voor de juiste maat kleding

Kleding moet goed passen

Kleding moet goed passen. Net zoals u wilt om de juiste maten voor uw kleren te kopen, moet uw hond zittende kleding ook. Of het nu voor een fashion statement of voor praktische doeleinden, zoals het houden van uw hond warm, moet u nauwkeurige metingen moeten een goede pasvorm te garanderen. Het kopen van kleding voor uw hond zal niet zo verwarrend als voorheen als je weet dat je hond metingen. Hier zijn de manieren om uw hond te meten voor de juiste maat kleding.

Hoe kunt u uw hond te meten voor de juiste maat kleding. Hier krijg je een meetlint.
Hoe kunt u uw hond te meten voor de juiste maat kleding. Hier krijg je een meetlint.
  • Hier krijg je een meetlint. Een meetlint is de beste manier om de maten van uw hond te vinden. Als je er geen hebt, kunt u een string of een lint en een liniaal of meetlat te gebruiken door het markeren van de meting op het lint en dan meten met de liniaal.
  • Plaats uw hond. Bij het krijgen van uw hond meten, laat hem opstaan. Het krijgen van de metingen, terwijl hij zitten of liggen zou geven onnauwkeurige resultaten.
  • Weten wat te meten. Je moet kennis van verschillende metingen te nemen om een goede pasvorm voor uw hond te garanderen. U meet de nek omtrek, borstomvang, buik omtrek, topline lengte en buik lengte. U kunt ook uw hond de benen als u de benen worden gedekt door het kledingstuk.
  • Maak je klaar voor de meting. Om de hals omtrek krijgen, meet het gebied van de hals aan de voet van de kraag. Correcte meting is belangrijk, vooral als u een collared kledingstuk te kopen. Om de borstomvang te krijgen, het gebied te meten rond het grootste deel van de borst, dat is net achter de voorpoten. Deze meting wordt gebruikt als basis voor de grootte van de hond kleding.
  • De meeste honden kleding meestal niet eisen dat u de lengte weten. Echter, als je mager vorm van honden zoals teckels, meten topline lengte en buik lengte, want soms zijn deze metingen nodig voor op maat gemaakte kleding. De toplijn lengte te krijgen, meet de afstand van de hals, die aan de basis van de kraag met de start van de staart, het gebied waar het hoofdgedeelte en de staart snijden. Om de buik lengte te krijgen, meet u de afstand van het gebied achter de voorpoten naar het gebied waar de achterpoten te starten.
  • Als u wilt dat de benen te dekken, het meten van de lengte van het been. Meet zowel de voor-en achterpoten. Let op de meting van de omtrek van zijn dij, zowel smal en breedste gedeelte.
  • Om de grootte voor hond laarzen te krijgen, moet u het breedste gedeelte van de poten te meten. Meet de omtrek van de punt van de kleine pads onderaan zijn poot aan de achterkant van de grote pad. Omvatten niet de lengte van de nagels tenzij zij lang.
  • Belangrijke opmerkingen: Zorg ervoor dat u een lijst van de meting die niet te strak en comfortabel voor uw hond. Vooral in de nek en borst, hoef je niet wilt dat je hond moeite met ademhalen. Controleer nogmaals de metingen omdat de meeste hond kleren zijn niet retourneerbaar. Als u de kleding op maat gemaakt, voeg geen vergoedingen voor de kleding. De fabrikant zou de nodige wijzigingen voor uw hond.

Of u nu op maat gemaakte hond kleren wilt, of u zult online of in een winkel te kopen, wetende dat uw hond metingen goed zittende kleding zorgen voor uw hond. Neem de tijd bij het meten dan geef je hond een traktatie voor het zijn een goed model.