E2y

Hoe kan ik vroegere klasgenoten vinden

Bent u van plan een klasse reünie, maar het hebben van een moeilijke tijd vinden van vroegere klasgenoten? Lees verder en kijk of de volgende tips helpen.

Met de komst van moderne technologie en communicatie, de eenvoudigste manier om te zoeken naar oud-klasgenoten is door te zoeken op het wereldwijde web. Hier zijn suggesties over hoe het kan worden gedaan:

Hoe kan ik vroegere klasgenoten vinden. Als u geen lid bent van een sociaal netwerk zelf.
Hoe kan ik vroegere klasgenoten vinden. Als u geen lid bent van een sociaal netwerk zelf.

Zoek de namen van de klasgenoten die u wilt zoeken. Typ de volledige naam in de zoekbalk van je browser en kijk of ze het genereren van resultaten. Als de persoon die u zoekt is een actieve internetgebruiker, is er een grote kans voor u om direct resultaat te krijgen.

Als u geen lid bent van een sociaal netwerk zelf

Als u geen lid bent van een sociaal netwerk zelf, zoals Facebook, MySpace, Friendster of Vermenigvuldigen gaan en meld je aan om uw toegang te vergemakkelijken tot mogelijke accounts van je klasgenoten in deze sites. Inschrijven voor lidmaatschap is absoluut moeiteloos en gratis. Zodra je lid wordt alles wat je hoeft te doen is zoeken naar je klasgenoten met behulp van de tools die door deze sociale netwerk sites. Facebook heeft bijvoorbeeld een systeem van het helpen van de gebruikers vindt oude vrienden of klasgenoten door bundeling van de gebruikers op basis van regionale locatie, school, werk en gemeenschappelijke vrienden die ook Facebook-leden.

Er zijn ook klasgenoot netwerken op het internet

Er zijn ook klasgenoot netwerken op het internet, zoals Alumni.net, Reunion.com, GrandFinder.com, Classmates.com en Schoolnews.com. Deze sites werken op dezelfde manier als andere sociale netwerken. Het enige wat u hoeft te doen is de naam van je school en de partij jaar van je klas en je zal geleid tot resultaten of suggesties voor verdere zoektocht.

Natuurlijk moet je niet beperken uw zoekopdracht op het internet alleen. Er zijn andere manieren waarop te vinden je vroegere klasgenoten.

Een manier is door het in contact komen met de familie

Een manier is door het in contact komen met de familie - de oorspronkelijke familie, om zo te zeggen (de meeste, zo niet alle zijn waarschijnlijk getrouwd en hebben al een eigen gezin), wat betekent dat de vader, moeder, broers en zussen of andere naaste familie mag u persoonlijk kennen. Hoewel er is een mogelijkheid uw vroegere klasgenoten aan het verblijf als gevolg van het werk of het huwelijk zijn veranderd, ouders blijven meestal in het inleidend huizen. En wat een betere bron kan geven u de informatie die u nodig hebt over je klasgenoten dan hun eigen familie?

Er zijn ook klasgenoot netwerken op het internet. Een manier is door het in contact komen met de familie.
Er zijn ook klasgenoot netwerken op het internet. Een manier is door het in contact komen met de familie.

U kunt ook de alumni groep van uw school. Alumni groepen krijgen regelmatig updates over hun leden en zijn een zeer nuttige basis voor uw zoekopdracht.

Vraag hulp van de school administratie gedeelte van je school, de opdrachtgever of decaan en zelfs uw vroegere leraren als ze nog steeds rond. Oude adressen en telefoonnummers kan nog van pas komen als je totaal geen idee over je klasgenoten locatie.

Vraag gemeenschappelijke vrienden

Vraag gemeenschappelijke vrienden. Als u woont in een kleine provincie is dit niet een moeilijk ding om te doen. Normaal gesproken is het verwijzingen van vrienden die het meest nuttig zijn bij het opsporen van een persoon. Wat is amusant is een aanspreekpunt is genoeg om een keten van verwijzingen vast te stellen. En dat is het - je werk in het vinden van vroegere klasgenoten wordt gedaan. Nu alles wat je hoeft te doen is de datum, tijd en plaats van uw reünie. Veel plezier!