E2y

Hoe kan ik huishoudelijke artikelen als speelgoed te gebruiken voor kleine honden

De zorg voor honden kan kostbaar zijn

De zorg voor honden kan kostbaar zijn. Ze hebben trips naar de dierenarts, high-end hondenvoer, een hondenhok, en hond speelgoed. Deze dure onderhoud kan worden getweakt en aangepast aan uw budget. Als u wilt een hond hebben, maar kan zich niet veroorloven om dure hond speelgoed te kopen, kunt u gebruik maken van geïmproviseerde huishoudelijke artikelen als vervangers. Vanaf hier, het hangt allemaal af van de grootte van de hond waar u voor zorgt. Sommige huishoudelijke artikelen kan geschikt zijn voor een grote hond, maar niet geschikt voor een kleiner ras. Hond speelgoed variëren in grootte, zodat kleinere speelgoed is ideaal voor kleine honden. Het kan nodig zijn om de huishoudelijke artikelen die u wilt gebruiken als hond speelgoed aan de grootte van uw hond te passen aan te passen. Houd er ook rekening mee dat honden de behoefte tot kauwen dus kies kauwtabletten items die kunnen duren voor een lange tijd te hebben. Een klein stuk speelgoed kan vast komen te zitten of te zuigen een grote hond dus kies zorgvuldig je speelgoed.

  • Gebruik uw tuinslang. Als je merkt dat je hond af en toe kauwen van uw tuinslang, dan misschien is het een goed idee om te zetten in een stuk speelgoed. In plaats van de verwijdering is, snijd het in stukken en geef ze aan uw hond als speelgoed. Hoewel, wilt u misschien om uw nieuwe slang verborgen, omdat uw hond zal waarschijnlijk op kauwen het moment dat hij het ziet.
  • Maak een bundel van fleece. Oude fleece kan worden gesneden en gemaakt in een bundel. Dit zal een grote aantrekkingskracht speelgoed voor uw hond. U kunt ook gebruik maken van strips van vodden of kleding die je niet elk gebruik voor te hebben. Oude jeans zijn ook goed materiaal voor deze. Deze pull speelgoed misschien niet de meest duurzame, zodat u kunt vaak de behoefte om het te vervangen.
  • Transformeer stevig touw in een ruk speelgoed. Grote touwen, wanneer geknoopt, zijn goede sleepboot speelgoed voor honden. Doe twee knopen aan het touw en maak het zo strak mogelijk te vermijden uit wordt uitgekamd. Ook, zorg ervoor dat u een touw dat is goed gemaakt, dat wil zeggen met alle vezels goed gevlochten en intact te kiezen. Indien het touw van slechte kwaliteit, kan uw hond binnenkrijgt de vezels en veroorzaken problemen met de spijsvertering.
  • Zoek je oude spullen speelgoed. Als u uw oude spullen speelgoed rondslingeren, kun je dat aan uw hond als kauwen speelgoed. Als het speelgoed is beschadigd, kunt u gebruik maken van de vulling of stof om een nieuw speeltje te maken. Enkel ben zeker om stevige stof die goed zal verbergen de vulling te gebruiken.
  • Recycle uw flessen water. Als je een aantal flessen water u probeert om een gebruik voor, probeer dan het maken van ze te vinden als kauwen speelgoed voor uw hond. Testen of uw hond wil een fles water als een stuk speelgoed. Als hij dat doet, laat het water fles en geef het aan hem. U kunt de ringen en papieren etiketten te verwijderen om aspiratie en problemen met de spijsvertering te vermijden. Als je voelt dat je niet wilt dat uw hond kauwen op plastic, kunt u de fles verpakken in stevige stof als oude jean.

Hoe kan ik huishoudelijke artikelen als speelgoed te gebruiken voor kleine honden. Gebruik uw tuinslang.
Hoe kan ik huishoudelijke artikelen als speelgoed te gebruiken voor kleine honden. Gebruik uw tuinslang.

Er zijn een aantal huishoudelijke artikelen die u kunt wijzigen om te zetten in hond speelgoed. Gewoon creatief zijn en vergeet niet om de juiste maat voor uw hond te geven.