E2y

Hoe kan ik gezegend een huisdier hebben

De meeste dierenliefhebbers beschouwen huisdieren als leden van de familie. Dieren die worden gebruikt voor de bescherming of de bestaansmiddelen worden niet beschouwd als huisdieren. De meeste eigenaren van gezelschapsdieren hebben honden, katten, vissen en cavia's, maar er zijn verschillende andere soorten die worden getemd en naar huis gebracht als huisdieren, zoals slangen, kleine hagedissen, varkens en spinnen. Zorg ervoor dat je eigenaar bent van een huisdier dat geen deel uitmaakt van de lijst van bedreigde diersoorten, omdat het illegaal is om zelf een bedreigd dier.

Mensen die hun geloof te delen met hun huisdieren staan te popelen om ze gezegend, op dezelfde manier dat de mensen zijn gezegend in de kerk door middel van een ceremonie en een gebed. Voor christenen, met name katholieken, is een jaarlijkse zegening van huisdieren gehouden tijdens het feest van St. Franciscus van Assisi elke 4 oktober. St. Franciscus van Assisi is bekend dat hebben gebeden voor dieren als zijn "broeders en zusters". Als u wilt dat uw huisdieren gezegend in deze tijd van het jaar, de volgende tips.

Hoe kan ik gezegend een huisdier hebben. Ga na of uw gemeente een speciale ceremonie voor de zegening van dieren houdt.
Hoe kan ik gezegend een huisdier hebben. Ga na of uw gemeente een speciale ceremonie voor de zegening van dieren houdt.
  1. Ga na of uw gemeente een speciale ceremonie voor de zegening van dieren houdt. Ken de tijd en plaats, zodat u kunt voorbereiden om uw huisdier te vervoeren, vooral als het groot is en moet blijven op een goede plek. De meeste van de bekende ceremonies worden buiten gehouden om meer eigenaren van gezelschapsdieren tegemoet te komen, hoewel soms, de ceremonie wordt gehouden in de kerk als het weer niet meewerkt.
  2. Als de enige kerk die een huisdier zegen ceremonie houdt niet van jezelf, kun je nog steeds deelnemen tijdens de zegen. Informeer naar het schema en de locatie ook. Het goede ding over huisdier zegen is dat je niet hoeft te bewijzen dat u behoort tot die kerk voor hen om uw huisdier te zegenen laten zien.
  3. Bereid uw huisdier voor de zegen. Het is het beste te wassen en schoon te maken een dag voorafgaand aan de zegen, zodat uw huisdier zal meer ontspannen en je zult niet in verlegenheid gebracht door de geur en het uiterlijk. Ook het opstellen van zijn harnas of kooi. Zorg ervoor dat het getemd, en zo niet, is het het beste om het in een kooi. Zelfs grote honden kunnen passen in een kooi voor zijn grootte. Ook neem je eigen water, voedsel voor huisdieren en materialen om de kak schoon te maken en plassen. U bent verantwoordelijk voor het gebied dat uw huisdier zal bezetten, dus hou het schoon en als uw huisdier nodig heeft om "go", bereid om het op te ruimen achteraf worden.
  4. Als uw huisdier nodig heeft speeltjes blijven tot gedragen, brengen met alle middelen hen. Het is goed om hem afleiden door een speeltje in zijn kooi, dan laten afleiden door een ander dier dat een dier achtervolging mag beginnen.
  5. Als u meer dan een huisdier, is het raadzaam dat u een metgezel, zodat u kunt waken over elk huisdier, een op een. U heeft een meer ontspannen ervaring als je alleen concentreren op een huisdier.
  6. Wees bereid om uw huisdier te bepalen wanneer het is gezegend. De priester of pastor meestal heilig water gebruikt om te zegenen de huisdieren, dus als uw huisdier is gevoelig voor water of een andere vloeistof, veeg het meteen en kalmeren uw huisdier zodat het niet zal gooien een pasvorm.