E2y

Hoe kan ik een paardentrailer kiezen

Het kiezen van een paardentrailer is een belangrijke beslissing om een paard eigenaar. Het paard eigenaar moet rekening houden met wat wordt het paard of paarden reizen in de trailer comfortabel en veilig te maken. Het paard eigenaar moet ook nadenken over welke trailer is beter voor zijn situatie.

Hoe kan ik een paardentrailer kiezen. Hoeveel paarden worden getrokken?
Hoe kan ik een paardentrailer kiezen. Hoeveel paarden worden getrokken?

Bij het overwegen van een paardentrailer, het paard behoeften zijn belangrijk. Deze zijn:

  1. Room Houd rekening met de grootte van uw paard of paarden. Als u meer dan een, rekening houden met de grootte van de grootste paard. Het kan een goed idee zijn om uw grootste paard te meten en de metingen met u naar de trailer sales locatie. Als u deze metingen, dan heb je een idee van de hoeveelheid ruimte in de trailer.
  2. Licht De hoeveelheid licht in een paardentrailer is belangrijk omdat paarden van nature wantrouwend van donkere ruimten. Een paard trailer die voldoende verlichting binnen heeft, zal het laden en het reizen makkelijker voor het paard en eigenaar.
  3. Ventilatie is belangrijk bij slepen een paard, vooral in een gesloten paardentrailer. Met een goede ventilatie, zal het paard niet de geur en warmte in de trailer te tolereren.
  4. Veiligheid De veiligheid van het paard of paarden wordt getrokken moet altijd rekening worden gehouden. Alle bewegende delen in de trailer, zoals verdelers, palen, butt bars of kettingen, en de borst bars moeten vrij kunnen bewegen en een quick release in het geval van een noodsituatie. Alle lopende lichten en remmen op de aanhangwagen moet correct werken. De vloer en onder beugels moeten worden gecontroleerd, in het bijzonder als u overweegt een gebruikte paardentrailer.

Bij het overwegen van de aankoop van een paardentrailer, heeft de koper behoeften die moet ook worden overwogen. Deze zijn:

  1. Budget Hoeveel geld heb je te besteden aan de paardentrailer? Het kan beter zijn om een gebruikte aanhanger in plaats overwegen van een nieuwe als je een betere trailer te krijgen voor de prijs.
  2. Bedrag van gebruik Als de paardentrailer gaat vaak worden gebruikt, kan de koper beter af op zoek naar een zwaardere gebouwde aanhangwagen, zelfs indien de paardentrailer niet zo veel mooie accessoires.
  3. Hoeveel paarden worden getrokken? De grootte van de paardentrailer kan erg belangrijk zijn. Als je 4 paarden, koop een aanhanger groot genoeg voor vier paarden. De koper moet beslissen over de grootte van de paardentrailer vroeg in de besluitvorming als deze beslissing veel andere beslissingen, zoals de prijs beïnvloedt.
  4. Aard van de aanhangwagen De koper moet beslissen over de aard van de paardentrailer is hij geïnteresseerd Een koper die laat zien of kampen met zijn paarden kan een aanhangwagen nodig heeft met woonruimte, zoals een camper, in plaats van een gewone voorraad aanhangwagen zoals die van een rancher nodig zou hebben.
  5. Sleepvoertuig De koper moet rekening houden met het trekkende voertuig worden gepland om de paardentrailer te trekken. Indien de koper heeft een vier-deur Dually pick-up, dan is de grootte en het type van de paardentrailer is geen probleem, maar als een kleinere pick-up of een Sports Utility Vehicle zal worden gebruikt, het gewicht en de aard van de paardentrailer zal moeten worden overwogen.