E2y

Hoe kan ik een huisdier te kiezen

Veel kinderen genieten van het hebben van een huisdier als onderdeel van hun familie. Sommige kinderen zelfs maar te overwegen hun huisdieren als hun beste vriend. Terwijl de meeste mensen beschouwen honden en katten als hun huisdieren, kunnen andere dieren maken goede huisdieren ook. U kunt ook overwegen konijnen, vissen, cavia's en kleine vogels. Echter, wil een huisdier is niet zo eenvoudig als het kopen van een. Je moet verantwoordelijk genoeg om ervoor te zorgen dat uw huisdier krijgt de juiste behandeling. En je verantwoordelijkheid begint met het selecteren van de juiste huisdier voor uw gezin.

Als u van plan bent om een huisdier in uw huis, hier zijn enkele herinneringen te overwegen.                                                                           

  1. Denk na over de aard van de behandeling van het huisdier nodig heeft. Huisdieren kunnen een verschillende behandeling nodig hebben. Voor waterdieren, ervoor zorgen dat u de ruimte in uw huis om het aquarium te zetten. Je moet ook overwegen als je de tijd om te kijken na. Waterdieren moeten worden gevoed op een regelmatige basis, of anders zullen ze sterven. Avian huisdieren hebben verschillende behoeften ook. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte voor de kooi en de tijd hebben om voor hen te zorgen. Afgezien van het voeden van de vogel, moet u de tijd om de kooien schoon te maken en de tijd om te interageren met hen te hebben. Aan de andere kant, de gebruikelijke huisdieren zoals honden en katten moeten voldoende ruimte om te wandelen rond het huis te hebben. Je moet ook overwegen of u de tijd om uw hond of niet lopen hebben. Ook deze huisdieren moeten sociale interactie. Zorg ervoor dat u de tijd om te interageren met hen als u liever deze dieren als huisdier.
  2. Denk na over uw levensstijl voordat u een huisdier. Sommige dieren vereisen te veel aandacht. Als je altijd uit, selecteert u een huisdier dat niet hoeft te veel aandacht, net als exotische huisdieren en kanaries.
  3. Denk aan de kosten van het hebben van een huisdier. Voeden, training, verzorging en veterinaire zorg allemaal een cruciale rol spelen bij het bepalen van de kosten van het hebben van een huisdier. Zorg ervoor dat u deze dingen te overwegen voordat het hebben van een huisdier. Huisdieren zoals honden en katten hebben meer onderhoud in vergelijking met andere huisdieren zoals vogels en in het water levende dieren.
  4. Selecteer een huisdier dat is toegestaan in uw woning. Voor het kopen van een huisdier, zorg ervoor dat u uw woning regels. Sommige gebouwen zijn huisdieren toegestaan, maar anderen niet. Vraag uw exploitant over de specifieke dier dat je wilt hebben. Indien mogelijk, krijgen een schriftelijke toestemming brief en update uw contract. Dit voorkomt toekomstige problemen met uw eigenaar.
  5. Zoek uit wat dieren zijn veilig voor uw huis. Hoewel het ongebruikelijk is, sommige mensen kiezen voor exotische dieren als hun huisdieren. Maar als je kinderen hebt in uw huis, is dit misschien niet een goede keuze voor je. Ook zou je kunnen overwegen als iemand in je huis is allergisch voor huisdier bont.
Hoe kan ik een huisdier te kiezen.                                                                           .
Hoe kan ik een huisdier te kiezen.                                                                           .

Hier zijn enkele nuttige tips om te overwegen bij het selecteren van een huisdier. Als je denkt van het hebben van een exotisch huisdier thuis, zorg ervoor dat uw gemeente kan een persoon om te bezitten dat exotische dieren die je wilt hebben. Sommige staten hebben de federale wetten met betrekking tot het bezit van exotische dieren. Het hebben van een huisdier is niet een gemakkelijke taak. Voor het kopen van een, zorg ervoor dat je in staat zijn om het geven van uw huisdier de juiste zorg en behandeling die uw huisdier verdient.