E2y

Hoe kan ik een elektrische afrastering voor uw paard te installeren

Met behulp van een elektrische afrastering voor uw paard zorgen ervoor dat geen andere dieren het gebied waar ze zijn in te voeren. Dit is ook een goede zaak om te hebben als je ziet dat je paard proberen om uit te gaan van het hek naar het nabijgelegen bomen en struiken te bereiken. Het hebben van een elektrische afrastering is zeker duurder dan het gebruik van de standaard omheining voor uw dieren, maar dit zorgt voor de veiligheid van uw paarden. Het kan een schok de paarden als ze te dicht bij, maar het hebben van de elektrische omheining zal ervoor zorgen dat ze blijven binnen de veiligheid van de kraal.

Hoe kan ik een elektrische afrastering voor uw paard te installeren. Materialen die u nodig hebt.
Hoe kan ik een elektrische afrastering voor uw paard te installeren. Materialen die u nodig hebt.

Hier zijn de instructies die u kunt volgen als je wilt een elektrische afrastering voor uw paard te installeren:

  • Materialen die u nodig hebt. De materialen die u nodig hebt voor deze installatie zijn schrikdraad, omheining en hoek isolatoren, schrikdraad lader, een hamer, draadtang en een 5-meter aarding staaf. U moet de omtrek van het gebied weten dat je gaat omsluiten met de elektrische afrastering, zodat u weet hoeveel materiaal u nodig heeft.
  • Installeer isolatoren. Omdat u al een afrastering voor uw paarden, zal je gewoon nog wat mechanismen die de standaard hek zal maken in een elektrische afrastering. Ten eerste, moet u de isolatoren op elk van de berichten die u hebt voor uw afrastering. Monteer ze met spijkers en zorg ervoor dat zij niet gemakkelijk vallen.
  • Installeer hoek isolatoren. Vervolgens zet de hoek isolatoren aan de hoekstijlen. Maak je geen zorgen als ze opknoping verliezen op de kanten van het hek. Dit is normaal omdat er geen stroom loopt door. Je zal in staat zijn om ze omhoog te trekken strakker als je eenmaal begint met de installatie van de elektrische draad.
  • Installeer elektrische lader. Monteer de elektrische lader op een van de robuuste berichten die u op uw afrastering. Daarna sluit u de aarddraad aan op de aarding staaf.
  • Installeer schrikdraad. Nu kun je het hek draad aan op de omtrek van het hek. Start de installatie van de draad op de posten die zijn ver van waar de lader. Werk je een weg naar de lader zodat u aan het einde van het hek draad hechten aan de lader. Bevestig het uiteinde van de draad op de positieve paneel aan de lader.
  • Test de elektrische afrastering. Nu kunt u op de elektriciteits-en test om te zien of er stroom golft door de draden. Je kunt testen of de elektriciteit met behulp van een hek tester. U kunt de aankoop van een elektrische afrastering tester van de website elektrische-herten-fence.com . Ze hebben een eenvoudige positieve spanning lezers, 5-light spanning lezers en digitale spanning readers beschikbaar. Koop er een die past bij uw behoeften.

Als je de stappen correct uitvoert

Als je de stappen correct uitvoert, zou alles worden gedaan. Nu hoeft u geen zorgen te maken over een aantal dieren die na uw paarden of uw paarden weglopen van hun afgesloten ruimte. Controleer de elektriciteit van het hek om zo vaak, zodat u zeker weet dat het in goede staat.