E2y

Hoe kan ik een allergie vrije hond halen

Sommige mensen zijn gewoon allergisch voor honden

Sommige mensen zijn gewoon allergisch voor honden. Het was een gemeenschappelijke overtuiging dat die mensen nooit een hond voor een huisdier te hebben. Ze helemaal te vermijden honden. Als je een hondenliefhebber, kun je je voorstellen hoe verdrietig is dit voor iemand die allergisch is voor honden, maar wil zoveel te hebben een. Gelukkig zijn er hypoallergeen hondenrassen, of specifieke soorten honden die geschikt zijn metgezellen voor mensen met een hond allergieën. Ze kunnen tolereren dit soort honden, omdat ze uitscheiden minder allergenen in vergelijking met andere hondenrassen. Hier zijn dingen die je moet overwegen bij het kiezen van een allergie vrije hond.

Surfen op het internet voor een lijst van hypoallergene hondenrassen. Doe een beetje van het onderzoek en surfen op het internet om meer te weten over hypoallergeen hondenrassen en hoe de zorg van hen te nemen. Het is erg handig als u een volledige lijst van alle hypoallergene hondenrassen. Check ze uit een voor een en onderzoek op het gebied overheersende elke hond ras persoonlijkheden, en andere feiten over hen die u moet weten, zoals of ze goed binnen of buiten, of ze veel activiteit of niet nodig hebt, of ze hoog zijn onderhoud of niet, hoe groot zijn ze meestal groeien, wat ze mogen eten, enz. Weten basisfeiten over honden of ze hypoallergeen zijn of niet, zijn belangrijk.

Kies honden met de aard van de haren wars van het veroorzaken van allergie. Hairless, bijna haarloze, en dunne-haired rassen zijn uw beste weddenschap. Honden met dikke massa's van haar veroorzaken meestal irritant huidschilfers, allergenen en zelfs astma. Voorbeelden van dit soort honden zijn de Chinese Crested, Chihuahua, en de Europese Hairless Terrier. Een andere tip is om uit te kiezen honden waarvan de haren bevat bijna dezelfde pH als die van mensenhaar. Een beetje van het onderzoek zou opleveren dat u hondenrassen, zoals Yorkshire Terriers en Bearded Collies. Ten slotte kunt u ook kiezen voor honden met haar dat groeit in lengte. Dit betekent ook, honden die moeten hun haar te knippen en af en toe onderhouden. Wanneer een hond de haren geknipt, het de neiging om minder haar te werpen, irriterende chemicaliën te verbieden vasthouden aan de haarlokken. Voorbeelden van honden van deze beschrijving zijn kleine terriërs en Poedels.

Kijk voor honden voor adoptie in de opvang in plaats van het kopen van dierenwinkels of fokkers. Zodra je een huisdier van een winkel of een fokker, dat is een huisdier uit het asiel die je beroven van een goed huis en mogelijkheid om te worden bemind. Honden uit tehuizen zijn verschillende soorten rassen ook. Gewoon proberen en zij zouden kunnen hebben hypoallergene hondenrassen te wachten op een eigenaar. Bezoek een dichtbij u in de buurt en praat met de conciërge of een ervaren onderdak werknemer. Informeer hem van uw allergie voor honden, en uw voorkeuren in een hond-ras, geslacht, grootte, leeftijd, niveau van activiteit, haar type, enz. Mensen in het asiel moet in staat zijn om u te helpen en u matchen met de perfecte hypoallergene hond.

Beslis zelf of u in staat de behandeling van een hond. Het verzorgen van een hond is een grote verantwoordelijkheid en geen sinecure. Honden zijn afhankelijk van hun menselijke metgezellen, en moeten zo veel liefde en zorg van hun eigenaars ook. Als u kiest voor een actieve hond in het bijzonder, moet u altijd de tijd voor uw hond te wandelen, oefeningen en spelen. Naast regelmatige voeding tijden, baden en verzorgen, honden moeten ook worden genomen naar de dierenarts voor een regelmatige check-ups en shots. Vergeet niet dat de gezondheid en het karakter van uw hond hangt af van u, de eigenaar. Als je denkt dat je niet kan volgen door met de verantwoordelijkheden, dan krijg je een hond als je weet dat je echt klaar voor.

Als u allergisch bent voor honden

Hoe kan ik een allergie vrije hond halen. Surfen op het internet voor een lijst van hypoallergene hondenrassen.
Hoe kan ik een allergie vrije hond halen. Surfen op het internet voor een lijst van hypoallergene hondenrassen.

Als u allergisch bent voor honden, is het niet automatisch zeggen dat je nooit een hebben. Er zijn hypoallergeen hondenrassen die je moet onderzoeken op de eerste. Kies er een die bij uw levensstijl, persoonlijkheid en voorkeuren past. Het is beter om er een te krijgen uit het asiel dan het kopen van een uit een dierenwinkel of een fokker. Het belangrijkste van alles, uw hond is uw verantwoordelijkheid. Liefde en zorg voor uw hond als u uw eigen familielid.