E2y

Hoe kan ik een alfabet bruids douche hosten

Moderne bruiden hebben de neiging om te worden geëerd met moderne stijlen van bruids douches in de huidige en populaire thema's. Sommigen willen een eenvoudige en gemakkelijk te bereiden bruids douche hebben zonder veel fanfare. Als u wilt terugkeren naar oude praktijken dan hosting een alfabet bruids douche is een van die thema's die u kunt kiezen. Het is bedoeld voor een grote groep als er 26 letters in het alfabet. Het is een heel unieke manier om een bruids douche gastheer als gasten krijgen een brief per stuk en ze moeten denken aan de gave die overeenkomt met de brief die ze kregen. Als u van plan bent om een alfabet bruids douche hier gastheer zijn enkele tips.

Hoe kan ik een alfabet bruids douche hosten. Plan de bruiloft douche van tevoren als je een heleboel mensen om uit te nodigen.
Hoe kan ik een alfabet bruids douche hosten. Plan de bruiloft douche van tevoren als je een heleboel mensen om uit te nodigen.
  • Kijk voor een plek die kan ongeveer dertig of meer mensen. Het kan een zaal in een restaurant, je buurthuis of iemands achtertuin.
  • Plan de bruiloft douche van tevoren als je een heleboel mensen om uit te nodigen. Maak een gastenlijst en wijs de letters van het alfabet aan een ieder op de lijst. Laat de gastenlijst van de bruid en controleer of ze wil om te doen wat letter hebt toegewezen.
  • Bestel de uitnodigingen of maak ze zelf. Neem een kijkje op Verseit.com om wat geschikte formuleringen te vinden. Kijk voor papier met letters van het alfabet voor decoratie. Als je weet hoe je een grafische software te gebruiken dan kunt u het ontwerp van de uitnodiging met onversierde kaarten. Voeg een RSVP met de uitnodiging. Als er een paar mensen die niet kunt maken voor de bruiloft douche en u wilt de letters voltooien, dient u contact op met de bruid als er andere mensen die ze wil uitnodigen om.
  • Op de juiste wijze te versieren de zaal. U kunt uitprinten elke letter in verschillende lettertypes en kleuren en deze gebruiken om de muren te versieren. Een whiteboard versierd met magnetische letters is een perfecte achtergrond voor de douche. Als u deze hosting in een restaurant kijken of ze in staat zijn om alfabet soep dienen voor starters. Het zal leuk zijn als alfabet soepen worden meestal geserveerd aan kinderen. Knip het monogram van de bruid uit een dun stuk piepschuim boord en schilderen in het huwelijk van de bruid themakleuren. Versier het monogram met glitters. Gebruik dit om een grote bloemstuk voor het middelpunt boven.
  • Voeg meer plezier tijdens het douchen door het spelen van een alfabet trivia spel met betrekking tot bruiloften en elke gast om de beurt het beantwoorden en stellen van vragen. Het kan zijn dat deze voor te bereiden op de gasten te helpen en geef ze een trivia vraag die overeenkomt met de letter ieder houdt. In plaats van het geven van prijzen aan de winnaars, hen in staat stellen om een brief uit de doos halen. Je moet alleen toe te wijzen een paar letters die overeenkomt met het nummer van uw prijzen. Je hoeft niet al te veel geschenken te bereiden als u slechts een of twee spellen hebben bij de meeste en een paar winnaars. Getekende brief moet de eerste letter van de naam van de prijs zijn.
  • Overweeg op zoek naar sleutelhangers met de initiële van de eerste van de gast naam als uw alfabet bruids douche gunst. Dit zal een onvergetelijke en passend cadeau voor deze vorm van traditionele bruids douche zijn.

Moedig de gasten om te controleren of de bruiloft register te zoeken naar toepasselijke geschenken die de bruid tegemoet kunnen zien krijgen. Als u meer dan twintig zes gasten, dupliceren brieven voor sommige van de items in het register.